Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Δήμος Πέλλας: Παραιτήθηκε Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης

Την παραίτηση του από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας υπέβαλε ο Δημ. Σύμβουλος της παράταξης Στάμκου κ. Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο παραιτηθείς σύμβουλος, χημικός μηχανικός στο επάγγελμα, σε επιστολή που απέστειλε προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ξεκαθαρίζει ότι οι λόγοι της παραίτησης του είναι καθαρά επαγγελματικοί διαψεύδοντας τα σενάρια που τον έφερναν σε ρήξη με τον Δήμαρχο Πέλλας. Τη θέση του καταλαμβάνει η αμέσως επόμενη σε ψήφους κ. Μυστακίδου Πωλίνα.

Η επιστολή παραίτησης:


Προς τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας

Κύριε Πρόεδρε,
 
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε για μένα μια πολύ χρήσιμη εμπειρία. Δυστυχώς, υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που πρέπει να λαμβάνουμε όχι τόσο ευχάριστες αποφάσεις. Πέραν των συνήθων επαγγελματικών υποχρεώσεών μου, είχα τη χαρά στην αρχή του έτους να εκλεγώ Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Οι συνθήκες λοιπόν έχουν αλλάξει καθώς θα πρέπει να οργανώσω και να κάνω το επόμενο βήμα. Οι αποστάσεις έχουν μεγαλώσει και οι δυνατότητες να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις του Δημοτικού Συμβούλου έχουν περιοριστεί δραστικά. Έτσι, θεώρησα ότι η πλέον έντιμη πράξη από μέρους μου θα ήταν να προβώ σε παραίτησή μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πέλλας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
 
Είναι περιττό να αναφέρω πως η παραίτησή μου με απαλλάσσει μόνον από τα τυπικά καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου. Τα Γιαννιτσά και ο Δήμος Πέλλας είναι ο τόπος μου. Από την όποια θέση θα ευρίσκομαι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το Δήμο μας. Ως μέλος της παράταξης με την οποία αναδείχθηκα δημοτικός σύμβουλος, θα είμαι σταθερά δίπλα στο φίλο Γρηγόρη Στάμκο, τα μέλη της παράταξης και όλους τους συνδημότες μας.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Πέλλας, εσάς και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συνεργασία μας και την κατανόησή σας και στη φίλη Μυστακίδου Πωλίνα που με αντικατέστησε στο Δημοτικό Συμβούλιο εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.


Με τιμή

Γιώργος Ζαχ. Παπαγεωργίου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *