Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Οι Γερμανοί θέλουν να κλείσουμε και τα... αεροδρόμια μας!

Οι Γερμανοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την προσπάθεια οριστικής απαξίωσης και διάλυσης της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να καταφέρουν ότι δε μπόρεσαν οι... παππούδες τους τη δεκαετία του 1940.

Τώρα εισηγούνται να κλείσουμε τα... αεροδρόμια μας! Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό: το κλείσιμο 22 αεροδρομίων της χώρας εισηγείται η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa και οι Γερμανοί σύμβουλοι του δημοσίου προς την ελληνική κυβέρνηση.Η εισήγηση επανέρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από την τρόικα, μερικούς μήνες μετά την απόρριψή της από το αρμόδιο υπουργείο.

H πρόταση αφορά το κλείσιμο αερολιμένων που εξυπηρετούν απομακρυσμένα νησιά αλλά και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα αεροδρόμια:

- Σητείας

- Αλεξανδρούπολης

- Αράξου

- Καλαμάτας

- Νέας Αγχιάλου

- Λήμνου

- Χίου

- Καστοριάς

- Κοζάνης

- Ιωαννίνων

- Σκύρου

- Σύρου

- Ικαρίας

- Λέρου

- Καρπάθου

- Νάξου

- Πάρου

- Μήλου

- Κυθήρων

- Αστυπάλαιας

- Καστελόριζου

- Κάσσου

Το κλείσιμο αυτών των αεροδρομίων θα απέκλειε χιλιάδες πολίτες που ζουν στα νησιά της λεγόμενης άγονης γραμμής, ενώ θα τορπιλίσει οποιαδήποτε προσπάθεια τουριστικής ανάπτυξης...Αλλά για σκεφθείτε: το ζήτησε γερμανική εταιρεία. Μετά το ζητάει η τρόικα. Και θα αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση. Τί φαντάζεστε ότι θα γίνει;

πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *