Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Περίεργες πληροφορίες για τον Τόμσεν!

Ανοίγουν σιγά-σιγά τα στόματα στο παρασκήνιο και όχι μόνο!

Δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες (σσ και όχι μόνο) τόσο στο Μαξίμου όσο και στο γραφείο του Καραμανλή ότι κάποιοι τροϊκανοί , κυρίως αυτοί του Τόμσεν του ΔΝΤ, εξυπηρετούν συγκεκριμένα επενδυτικά συμφέροντα. Πέραν των... φημών υπάρχουν και στοιχεία για την παρέα του «Όχι σε όλα» Τόμσεν.

Δεν είναι τυχαίο ότι το μεσημέρι ο Προκόπης Παυλόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm αναρωτήθηκε «μήπως η τρόικα το μόνο που εξυπηρετεί είναι τα διάφορα funds;»... Δεν θα έλεγε κάτι αν δεν ήταν σίγουρος και ειδικά όταν πρόκειται για τέτοια ζητήματα διεθνούς ενδιαφέροντος. Επίσης, ούτε ο Στουρνάρας θα ήταν τόσο εκνευρισμένος με τον "κακοήθη Πολ" αν δεν ήξερε πέντε πράγματα παραπάνω.




πηγή:logiosermis.net

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *