Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ντοκιμαντέρ: Life - Η ποικιλομορφία της ζωής - BBC (vid)

Ανακαλύψτε την απίστευτη ποικιλομορφία της ζωής στον πλανήτη μας και γνωρίστε τις εκπληκτικές τακτικές επιβίωσης που έχουν αναπτύξει όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί προκειμένου να εξασφαλίσουν την επικράτησή τους. Δείτε τη θεωρία της εξέλιξης να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας!
Χάρη στις πρωτοποριακές κινηματογραφικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά, αλλά και στις ειδικές κάμερες που καταγράφουν 8000 καρέ το δευτερόλεπτο για να μας δείξουν ακόμη και αυτό που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει, η σειρά LIFE μπόρεσε να συλλάβει μεγαλειώδεις εικόνες απίστευτης ομορφιάς: από τις 130 σκηνές με πρωταγωνιστές πτηνά και ζώα της ξηράς και της θάλασσας, οι 54 δεν έχουν καταγραφεί ποτέ ξανά με τόση λεπτομέρεια..




Life BBC
Παραγωγής: BBC, Discovery, Open University, ΣΚΑΪ
Διάρκεια: 58:00 min (το κάθε επεισόδιο)
Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
Γλώσσα: Αγγλικά


Επεισόδιο 1: Προκλήσεις της ζωής

Life E01 Challenges of life από cosmosdocumentaries

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *