Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Συνάντηση Απ. Τζιτζικώστα με τον Περιφερειάρχη Σόφιας

Τον Περιφερειάρχη Σόφιας Emil Ivanov δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην Π.Κ.Μ., στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. «Καλωσορίζω στην Κεντρική Μακεδονία τον Περιφερειάρχη Σόφιας Emil Ivanov, έναν πολιτικό με πολυετή εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση της Βουλγαρίας. Θεωρώ ότι η μακρόχρονη θητεία του στα κοινά αποτελεί εγγύηση για την ενδυνάμωση της ήδη εδραιωμένης συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφέρειας της Σόφιας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στα διασυνοριακά προγράμματα. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος αποτελεί κομβικό σημείο για τη χώρα μας, η οποία εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης από την οικονομική ύφεση και διαθέτει πλέον τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη και ενίσχυση της εξωστρέφειας. Στην κατεύθυνση αυτή, στοίχημά μας είναι να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό τα κοινοτικά κονδύλια σε δράσεις και προγράμματα που αφορούν και στις δύο πλευρές», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Σόφιας Emil Ivanov ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για την υποδοχή και τον συνεχάρη για τη σημαντική του επιτυχία στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. «Το υψηλό ποσοστό με το οποίο σας εξέλεξαν οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας αποδεικνύει την ευρύτερη αποδοχή και εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό σας. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο Περιφερειών, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Σόφιας στηρίζεται σε γερά θεμέλια και θα συνεχιστεί εποικοδομητικά και στο μέλλον», τόνισε ο κ. Ivanov, ο οποίος προσκάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα να επισκεφθεί την Περιφέρεια της Σόφιας προκειμένου να συζητήσουν το νέο πλαίσιο διαπεριφερειακών δράσεων στα πεδία του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος.



thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *