Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Σύλληψη για κλοπή ρεύματος σε τοπική κοινότητα του δήμου Έδεσσας

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, ένας 54χρονος για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτι. Ειδικότερα, σε χωριό της Πέλλας, μετά από καταγγελία αρμόδιου υπαλλήλου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., που διαπίστωσε ότι ο προαναφερόμενος είχε παραβιάσει τη σφραγίδα του μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η πραγματικά καταναλωθείσα ηλεκτρική ενέργεια και χρέωση αντίστοιχα, εντοπίστηκε αυτός και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *