Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Η μαθήτρια Ιωάννα τους βάζει στην θέση τους: "Χούντα έχουμε, κύριε Πρετεντέρη…" (vid)

Υποτίθεται δημοσιογράφος ο Πρετεντέρης και δεν ήξερε ότι υπήρχαν συλλήψεις μαθητών.Όσο για τους ασφαλίτες που ήταν έξω από Λύκειο και προκαλούσαν τους μαθητές να βγουν στην "σέντρα" κάνει πως δεν ξέρει τι σημαίνει "σέντρα" αν και ποδοσφαιρόφιλος.





Να υποθέσουμε ότι πάλι έπεσε από τα σύννεφα;

Δεν βλέπει καμία σύγκριση με την χούντα ο Πρετεντέρης και λέει:"όποιος τολμούσε να κάνει κατάληψη επί χούντας ξέρεις που πήγαινε μετά;"
Και επεμβαίνοντας ο μαθητής ρωτά:"γιατί τώρα με τις καταλήψεις δεν υπήρχαν συλλήψεις;"


Στην σελίδα τους στο facebook στην συνέχεια κάτι πάει να πει η Ιωάννα(στο 5:20 του βίντεο)για χλευαστικά σχόλια που υπήρξαν από συγκεκριμένα προφίλ παρακρατικών που μπήκαν εκτελώντας εντολές.Αυτό που δεν αναφέρει η Ιωάννα ήταν και σ3ξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκαν μαθήτριες από αυτά τα κυβερνητικά-παρακρατικά προφίλ και φυσικά δεν παρενέβη η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κύριε Λοβέρδε.

Χαρακτηριστικοί σχολιασμοί:"Themis Poulios Να υποθέσω είσαι το πουτ*νάκι της τάξης;","Alan Page erika....I want to kiss you",Alan Page αν εφτασες να καπνίζεις και πούρα...πάει ξέφυγες ριρικα"

Δείτε τους μαθητές μετά το 3ο λεπτό του βίντεο από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ


Πηγή: anemosantistasis.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *