Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Συντήρηση και επισκευή της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής – Αλώρου

Στη συντήρηση και επισκευή της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής – Αλώρου, προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας, κάνοντας πράξη τη δέσμευση που είχε δώσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πριν από περίπου ένα χρόνο.

Τότε ο Δήμαρχος είχε ενημερωθεί από τον Διευθυντή του σχολείου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η στέγη και δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να λυθεί αυτό το ζήτημα.

Η τεχνική μελέτη προβλέπει την αποξήλωση των κεραμιδιών και των ξύλινων εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέων, καθώς λόγω της παλαιότητας δημιουργούνταν συχνά προβλήματα υγρασίας και καταστροφής των ψευδοροφών των αιθουσών.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του παραπάνω έργου ανέρχεται σε 32.888 ευρώ (με το ΦΠΑ), από την ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ προηγούμενων ετών.

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *