Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Οι "προσθαφαιρέσεις" του Εδεσσαϊκού

O ΙΑΣΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ 

Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού επιθετικού Ιάσων Παπαδημητρίου.Ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τον Βόλο έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου του 1994 και έχει ύψος 1,85.Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 της Ξάνθης αφού νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα της Μικτής Θεσσαλίας.Το 2013 υπόγραψε και το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ακριτική ομάδα.
Ακολούθησαν οι Ζάκυνθος,Απόλλων Καλαμαριάς,Ν.Αγιονέρι,Αγροτικός Αστέρας,Πύδνα Κίτρους,Άρης Παλαιοχωρίου και Κιλκισιακός.Την περσινή χρονιά σημείωσε 13 goal σε 24 αγώνες.

Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαικού τόνισε: Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή την συνεργασία.Είναι μεγάλη πρόκληση ο Εδεσσαικός, ελπίζω να έχουμε μια καλή και υγιής χρόνια και να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας.


Ιάσων καλώς ήρθες στον Εδεσσαικό


Διπλό "χτύπημα" με Παντελίδη - Παπασυμεων


Ακόμα 2 δυνατά «όπλα» πρόσθεσε στο οπλοστάσιο του ο νεοφώτιστος Α.Σ. Γιαννιτσά που απόκτησε 2 ακόμα αξιόλογους παίκτες του νομού μας.

Πιο συγκεκριμένα απόκτησε τον Βασίλη Παπασυμεών αριστερό μπακ και Γιάννη Παντελίδη επιθετικό και οι 2 αγωνίστηκαν πέρσι στην Νίκη Αγκαθιάς.

Οι 2 παίκτες από την Αλμωπία έχουν παίξει στην Γ’ εθνική με τον Αλμωπό ενώ ο Παντελίδης ακόμα και Β’ εθνική παλιότερα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά καλωσορίζει τους 2 παίκτες στην μεγάλη οικογένεια του και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.


ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΠΑΠΟΥΡΤΖΗΣ

Ο Εδεσσαικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Άρη Παπουρτζή.Η διοίκηση του Εδεσσαικού τον ευχαριστεί για την σημαντική προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr o υψηλόσωμος goalkeeper τόνισε: Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και την διοίκηση του Eδεσσαικού για την συνεργασία που είχαμε καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς.Οι στόχοι που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς θεωρώ πως πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς,ανταποκρινόμενοι όλοι αντάξια στις προσδοκίες του συλλόγου.Τέλος να ευχηθώ καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο της νέας χρονιάς.


O ΡΑΦΑΗΛ ΣΟΪΛΕΜΕΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ

Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του τερματοφύλακα Ραφαήλ-Σάββα Σοϊλεμέζογλου.Ο νέος goalkeeper της ομάδας μας γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1996 έχει ύψος 1.81cm και βάρος 78kg.Aπό μικρή ηλικία βρέθηκε στην Γερμανία αγωνιζόμενος στην τοπική ομάδα Korb στην Στουτγκάρδη.Το 2006 επέστρεψε με την οικογένειά του από την Γερμανία και αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.Τον Ιανουάριο του 2014 υπόγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ με τη συναίνεση του Ολλανδού προπονητή του Δικεφάλου Huub Stevens.Την σεζόν 2013-2014 ως αρχηγός της Κ17 του ΠΑΟΚ, σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή στην Ξάνθη συμπληρώνοντας 25 συμμετοχές διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα.Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε ως βασικός στη Κ20 του ΠΑΟΚ με 30 συμμετοχές όπου και πάλι στέφθηκαν πρωταθλητές έχοντας την καλύτερη άμυνα.Την περίοδο 2015-2016 ήταν βασικός στην Κ20 με 26 συμμετοχές σε σύνολο 34 αγώνων έχοντας αποκρούσει 4 από τα 5 πέναλτι που καταλογίστηκαν εις βάρος της ομάδας του.Το καλοκαίρι του 2016 παραχωρήθηκε δανεικός για έναν χρόνο από τον ΠΑΟΚ στον Πιερικό καταγράφοντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.Πέρσι αποκτήθηκε από την ομάδα της Βέροιας ως ελεύθερος και είχε 2 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαικού μίλησε αποκλειστικά στο edessaikos.gr δηλώνοντας τα εξής : Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ την φετινή χρονιά για την ομάδα του Εδεσσαϊκού σε μια ομάδα με ιστορία,στόχους και οργάνωση.Ευχαριστώ την διοίκηση για το ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή.Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι να βοηθήσω και να αποδώσω τα μέγιστα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που είναι η άνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *