Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019

Πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση» για οδικό άξονα Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Στο πρώτο ουσιαστικά Δημοτικό Συμβούλιο της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου , η δημοτική μας παράταξη έθεσε την σφραγίδα της προκειμένου να ενώσουμε δυνάμεις για έναν Δήμο ηγετικά παρόντα στις μεγάλες διεκδικήσεις της κοινωνίας μας.

Έτσι λοιπόν η «Κοινωνία σε Κίνηση» αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, αλλά και την δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών της Έδεσσας για το μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο έργο ανάπτυξης που ταλανίζει τον Δήμο μας εδώ και εικοσιπέντε χρόνια,ζήτησε την σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, πρόταση η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα. Μοναδικό θέμα αυτού θα είναι η διεκδίκηση της άμεσης χρηματοδότησης και υλοποίησης του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης - Έδεσσας όπως και η διαμόρφωση του διεκδικητικού πλαισίου.

Είναι απαραίτητο αυτό να πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των βουλευτών και των δημάρχων όλου του νομού , του περιφερειάρχη κυρίου Τζιτζικώστα του αντιπεριφερειάρχη κυρίου Τζαμτζή του προέδρου του επιμελητηρίου Πέλλας κυρίου Τσώτσου τη συμμετοχή του σεβασμιότατου μητροπολίτη Ιωηλ και βέβαια των εκπροσώπων των παραγωγικών και πολιτιστικών φορέων του νομού. Η Έδεσσα ως πρωτεύουσα του νομού οφείλει να πάρει τις πρωτοβουλίες.

Επειδή υπάρχει η αίσθηση ότι το έργο οδηγείται στις καλένδες, θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για ολιγωρία και εφησυχασμό.

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Έδεσσα μπροστά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *