Τρίτη 18 Αυγούστου 2026

Συναυλία Γιώργου Υδραίου και Αφροδίτης Μάνου στο Δασάκι Αριδαίας


Ο Δήμος Αλμωπίας και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αλμωπίας, σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργου Υδραίου και της Αφροδίτης Μάνου, την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026, στις 20.30, στο Ανοιχτό Θέατρο Δασάκι Αριδαίας.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες της Ελλάδος θα βρεθούν μαζί στη σκηνή, ο Γιώργος Υδραίος, η Αφροδίτη Μάνου και οι συνεργάτες τους, σε μια μοναδική συναυλία γεμάτη συναίσθημα, ιστορία και τραγούδια που αγαπήσαμε.

Συντελεστές της παράστασης, τραγουδούν: Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Υδραίος, Σοφία Μιχαηλίδη, Δημήτρης Σαββαϊδης (και σολίστ μπουζούκι) με Πενταμελή ορχήστρα.
ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Ώρα Έναρξης: 20:30,
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αλμωπίας
Προπώληση: 7€, (Διατίθενται στο Βιβλιοπωλείο «Συμβολή» και στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων)

Ταμείο: 10€

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *