Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Όρλη Ελένη




Γεννήθηκα το 1990 στην Έδεσσα από αγρότες γονείς και μεγάλωσα στην Ίδα του Δήμου Αλμωπίας.

Το 2008 αποφοίτησα από το Λύκειο Αριδαίας.

Το 2012 πήρα το πτυχίο μου από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και διακρίθηκα για τις επιδόσεις μου από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Το 2014 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην «Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων» στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην Αθήνα. Έκτοτε επέστρεψα και ζω στον τόπο καταγωγής μου. Ασχολήθηκα ως περιβαλλοντολόγος-μελετητής με την εκπόνηση Περιβαλλοντικών Μελετών, επιπλέον σε πρακτικό κομμάτι εντρύφησα στην παρακολούθηση της λειτουργίας εγκαταστάσεων επεξεργασίας αστικών λυμάτων. Σήμερα εργάζομαι ως Περιβαλλοντολόγος στον Δήμο Έδεσσας με οχτάμηνη σύμβαση ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου.

Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος συντάσσομαι στο πλευρό του κ. Σάκη Χατζηδημητρίου και στηρίζω τον συνδυασμό «Ενωμένοι για την Αλμωπία», καθώς διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του τόπου μας, γνωρίζει τα προβλήματα του και με εργαλειοθήκη τις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη για την Αλμωπία πιστεύω ότι μπορεί να συμβάλλει στην επίλυση του εκάστοτε ζητήματος.

Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται τη συμμετοχή ανθρώπων με ικανότητες και κρίνεται απαραίτητη η ενασχόληση νέων ανθρώπων με τα κοινά, καθότι η νέα γενιά μέσω της καταρτίσεως και της διάθεσης της για ανιδιοτελή προσφορά μπορεί να προσφέρει ένα θετικότερο διακριτό αποτέλεσμα.

Με ορόσημο την ενωτική διάθεση, την συνεργασία, την διορατικότητα και την αποτελεσματικότητα μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο.


Όρλη Ελένη,

Περιβαλλοντολόγος

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

με τον συνδυασμό «Ενωμένοι για την Αλμωπία»

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *