Επικοινωνήστε μαζί μας!
Ελάτε σε επαφή με την συντακτική ομάδα του ialmopia.gr
Δημοσιεύστε την αγγελία σας στο ialmopia.gr εντελώς δωρεάν
Αγορές-Πωλήσεις-Ενοικιάσεις-Εργασία
Γίνε αρθρογράφος στο ialmopia.gr!
Μπορείς κι εσύ με τα άρθρα σου να συμμετέχεις στην παρέα μας και οι αναγνώστες μας να διαβάσουν τις σκέψεις σου ή τους προβληματισμούς σου
Σύλλογος "ΠΑΝΘΕ" Αριδαίας: Στόχος μας η ουσιαστική και ολιστική στήριξη του ανθρώπου
Ενδιαφέρον project από την περιοχή μας
Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020
Μεγάλη προσοχή στο κινητό τηλέφωνο, το αγγίζουμε έως 5.427 φορές!
Τρομακτικά στοιχεία για τη χρήση του κινητού τηλεφώνου.
Πρόσφατη έρευνα - έδειξε ότι η πλειοψηφία αγγίζει το κινητό 2.617 φορές ενώ ένας χρήστης που κάνει έντονη και βαριά χρήση το αγγίζει 5.427 φορές(!!) την ημέρα, είναι σημαντικό να είναι καθαρές όλες οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τα χέρια και το πρόσωπο μας.
Για την οθόνη των έξυπνων συσκευών μας:
Πρόσφατη έρευνα - έδειξε ότι η πλειοψηφία αγγίζει το κινητό 2.617 φορές ενώ ένας χρήστης που κάνει έντονη και βαριά χρήση το αγγίζει 5.427 φορές(!!) την ημέρα, είναι σημαντικό να είναι καθαρές όλες οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τα χέρια και το πρόσωπο μας.
Για την οθόνη των έξυπνων συσκευών μας:
Αξίζει να καθαρίζουμε συχνά όλες τις "έξυπνες συσκευές" μας, συμπεριλαμβανομένων των smart watches ακόμα και ακουστικών, καθώς τα αγγίζουμε συχνά.
Όποτε είναι δυνατόν, χρησιμοποιούμε ένα καθαριστικό οθόνης που ΔΕΝ ψεκάζεται απευθείας πάνω στην επιφάνεια, αλλά πρώτα σε μια πετσέτα χαρτιού ή σε ένα πολύ απαλό.
Αποφεύγουμε τη χρήση οικιακών προϊόντων καθαρισμού κατά τον καθαρισμό των έξυπνων συσκευών μας.
Προσέχουμε να μην χρησιμοποιούμε υπερβολική ποσότητα καθώς το υγρό μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία αν εισέλθει στον εξοπλισμό.
Αν χρησιμοποιούμε θήκες για να προστατεύουμε τα κινητά μας τότε είναι εξίσου σημαντικό να φροντίσουμε και να τις κρατάμε καθημερινά καθαρές:
O καθαρισμός για τις θήκες μπορεί να γίνει με κανονικά οικιακά καθαριστικά.
Η θήκη θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από την συσκευή.
Βεβαιωθείτε ότι η θήκη είναι στεγνή πριν την τοποθετήσετε ξανά στη συσκευή σας
Ο καρδιολόγος / Γιατρός Εργασίας κος Γκαμάζ Ιωάννης στον οποίο αποτάθηκε η HONOR αναφέρει:
«Καλό θα ήταν οποιαδήποτε προσωπική ηλεκτρονική φορητή συσκευή μας να παραμένει κοντά μας να μην αλλάζεται ή να δίνεται σε άλλους χρήστες. Πάντα θα πρέπει όταν την καθαρίζουμε να έχουμε καθαρά χέρια αλλά και να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες στις οποίες αφήνουμε τις ηλεκτρονικές μας συσκευές (Laptop/κινητά /Tablets.) ή οποιασδήποτε συσκευές έρχονται σε επαφή με τα χέρια και το πρόσωπο μας.»
απο το ethnos.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια (Atom)























