Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Γίνε αρθρογράφος στο ialmopia.gr!

Το ialmopia.gr εγκαινιάζει την κατηγορία "Αναγνώστες" που φτιάχτηκε αποκλειστικά για εσάς. Μπορείς κι εσύ με τα άρθρα σου να συμμετέχεις στην παρέα μας και οι αναγνώστες μας να διαβάσουν τις σκέψεις σου ή τους προβληματισμούς σου.


Γράψε για πολιτική, κοινωνικά, ψυχαγωγία, μουσική, ποίηση, θέματα υγείας ή ό,τι άλλο θελήσεις και βρες την δικιά σου γωνία έκφρασης στο blog μας!


Τα άρθρα θα δημοσιεύονται ύστερα από έλεγχο ως προς την ποιότητα (ορθογραφία, συντακτικό) και την μοναδικότητα τους. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση τα άρθρα να είναι αντιγραφή από κάποια άλλη ιστοσελίδα. 


Πώς μπορώ να γίνω αρθρογράφος;

 
Στείλε μας μια φωτογραφία (δικιά σου ή μια εικόνα που να συνοδεύει το άρθρο σου) και το ονοματεπώνυμο σου ή ένα ψευδώνυμο και θα δεις το άρθρο σου δημοσιευμένο στο ialmopia.gr!

Τρόποι αποστολής: 

1) στο mail μας: ialmopia@gmail.com 

2) με μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook >> ΕΔΩ <<



ialmopia.gr

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *