Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ντοκιμαντέρ: Επικές Μάχες: Μ. Αλέξανδρος - Ο Άρχοντας του πολέμου (vid)

Η τελευταία εκστρατεία του Αλέξανδρου ξεκινά και ο μεγάλος στρατηλάτης αποφασίζει να επεκτείνει τα σύνορα της τεράστιας αυτοκρατορίας του έως την Ινδία, αποδεικνύοντας ότι η μέθοδος της παραπλάνησης είναι ένα απο τα ισχυρότερα όπλα ενός ικανού στρατηγού.

Ντοκιμαντέρ: Πομπηία , Η τελευταία μέρα (vid)

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία της τελευταίας ημέρας της Πομπηίας. Χάρη στα ευρήματα των πιο πρόσφατων ανασκαφών και στα ειδικά εντυπωσιακά εφέ, η πόλη ζωντανεύει και πάλι μπροστά στα μάτια σας για να παρακολουθήσετε τις τελευταίες 24 ώρες των κατοίκων της, μέχρι την φονική έκρηξη του Βεζούβιου.

Ντοκιμαντέρ: "Το Μπλόκο της Κοκκινιάς" (σπάνιο) (vid)

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει το χρονικό των γεγονότων τις 17ης Αυγούστου στην Κοκκινιά, όταν δυνάμεις του γερμανικού στρατού μαζί με τμήματα των Ταγμάτων Ασφαλείας απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή στήνοντας το λεγόμενο μπλόκο.

Όταν η ελληνική εφευρετικότητα ακμάζει!

Δείτε τα ευφάνταστα γραπτά των ανθρώπων οι οποίοι έχουν την ανάγκη να γίνει αυτό που ποθούν!

Τι γίνεται αν πυροβολήσουμε μέσα σε νερό; (vid)

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πείραμα από τον ειδικό στα όπλα Andrew Tuohy, ο οποίος πυροβολεί με πιστόλι...

Driftάροντας χωρίς αύριο στη Κίνα! (vid)

H Red Bull μετά τη Νέα Ζηλανδία και τη Βραζιλία πήγε στη Κίνα ώστε δύο οδηγοί της να driftάρουν χωρίς αύριο σε μια στριφτερή διαδρομή.

Η καλύτερη κόντρα του κόσμου το 2013 (vid)

Το Motor Trend για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη προσπάθεια του να επιλέξει το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς ετοίμασε ξανά επική κόντρα ανάμεσα σε όλα τα αυτοκίνητα που σύγκρινε.

Ο Ιερός τόπος της Παναγίας Σουμελά μέσα από το φωτογραφικό φακό!

Το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά, τόπος ιερός, τόπος μαγευτικός, τόπος μυστηρίου, ελληνισμού και ορθοδοξίας, τόπος πόνου και μαρτυρίου και αυτόπτης μάρτυρας της μεγάλης ποντιακής γενοκτονίας. Τόπος προαιώνιου προσκυνήματος.

Τα 10 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου μέσα από φωτογραφίες

Η εφημερίδα The Independent, στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα, παρουσιάζει σε φωτογραφίες τα είκοσι καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου σε φωτογραφίες. Στην κορυφή βρίσκεται το...

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες μαθητών βγαλμένες από το χρονοντούλαπο!

Aνατρέχουμε σε μοναδικής δύναμης εικόνες περασμένων δεκαετιών και ταραγμένων πολιτικά και οικονομικά χρόνων, που αποτυπώνουν τον ενθουσιασμό, τη χαρά, την αθωότητα αλλά και τις συνθήκες των μαθητών εκείνων των εποχών.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *