Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΟΑΕΔ: Εξάμηνη απασχόληση με μισθό 916 ευρώ απο την επόμενη εβδομάδα

Νέο πρόγραμμα εξάμηνης απασχόλησης για 26.000 ανέργους και με μηνιαίες αποδοχές 916 ευρώ θα προκηρύξει την ερχόμενη εβδομάδα ο ΟΑΕΔ.

Η Σκύδρα σας προσκαλεί στη 2η Εμποροπανήγυρή της

Με εφαλτήριο την ευρεία απήχηση, την αποτελεσματικότητα και την πανθομολογούμενη επιτυχία της 1 ης Εμποροπανήγυρης και μ΄εχέγγυα τη συντονισμένη, σκληρή δουλειά, κι επιπλέον, την περσινή γνώση κι εμπειρία ο Δήμος Σκύδρας διοργανώνει τη 2 η Εμποροπανήγυρη, από την Παρασκευή 19 Αυγούστου έως την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016. 

Η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας ενταγμένη πλέον στο προγραμματικό πλαίσιο της υλοποίησης πράξεων που συμβάλλουν στην ενδογενή ανάπτυξη, στην προβολή, ανάδειξη κι αξιοποίηση των τοπικών μας χαρακτηριστικών και συγκριτικών πλεονεκτημάτων και στη ενδυνάμωση του επικοινωνείν κι επιχειρείν, είναι ένα πολυδιάστατο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός. 

Η φετινή Εμποροπανήγυρη θα είναι πλουσιότερη, με περισσότερους εκθέτες κι εκθέματα που θα αναπτύσσονται σε μεγαλύτερη έκταση και με φροντίδα και προσοχή στους κανόνες ποιότητας, υγιεινής κι ασφάλειας. Θα εκτεθούν και θα παρουσιαστούν από επιχειρήσεις, κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίες του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα της οικονομίας μ΄έμφαση στην παράδοση, στις τέχνες, στη γεωργοκτηνοτροφία, στη διατροφή, στην ένδυση – υπόδηση, στη μεταποίηση, στη διακόσμηση – καλλωπισμό, στα παιχνίδια, στον εξοπλισμό, στα μηχανήματα και στη σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία. Παράλληλα με τις εμπορικές δραστηριότητες θα υλοποιηθούν και πολλές εκδηλώσεις πολιτιστικού, ενημερωτικού, κοινωνικού κι αθλητικού χαρακτήρα που θα εμπλουτίσουν την Εμποροπανήγυρη με τη συμβολή συλλόγων, επιστημονικών, κοινωνικών κι εθελοντικών φορέων κι οργανώσεων. Για τ΄αγαπημένα μας παιδιά, θα υπάρχουν καθορισμένοι χώροι ψυχαγωγίας και διασκέδασης. 

Ο Δήμος Σκύδρας στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει έχει, φυσικά, την υποστήριξη φορέων του δημόσιου, κοινωνικού και ιδιωτικού τομέα. Προσκαλεί δε άπαντες να την αγκαλιάσουν, να τη νιώσουν δική τους και να την οδηγήσουν ψηλά, ώστε η φημισμένη για το ροδάκινο και τη γενικότερη παραγωγική, μεταποιητική κι εξαγωγική δραστηριότητά της, Σκύδρα, να καθιερωθεί στο ευρύτερο επιχειρηματικό καλεντάρι και για την Εμποροπανήγυρή της. Επισημαίνεται ότι οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν δωρεάν τοπικά και παραδοσιακά μας προϊόντα (ροδάκινα, κομπόστες, μαρμελάδες, πίτες κ.α.). Προχωράμε, λοιπόν, δυναμικά, συντονισμένα, αισιόδοξα κι απευθύνουμε σ΄όλο τον κόσμο ανοιχτή πρόσκληση φιλοξενίας και συμμετοχής για να συνταξιδέψουμε στον λαμπερό κόσμο της 2 ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας. Από την Παρασκευή 19 έως την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 οι εμπορικοί και πολιτιστικοί δρόμοι συγκλίνουν στην Εμποροπανήγυρη Σκύδρας. Και θα είμαστε και φέτος όλοι εδώ, για να τη ζήσουμε και να την απολαύσουμε.

 Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ

Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας ΕΠΟ ορισμένου χρόνου

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι, με απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, για την έκδοση των Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ορισμένου Χρόνου οι τιμές των παραβόλων διαμορφώθηκαν ως εξής:

Δελτία τριών (3) ετών: Πενήντα (50,00) ευρώ

Δελτία δύο (2) ετών: Εξήντα (60,00) ευρώ

Δελτία ενός (1) έτους: Ογδόντα (80,00) ευρώ.
 
 
 
 
απο το pamebala.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *