Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Νίκος Θωμαΐδης: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ"

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους συμμετείχαν στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα.

1761 ενεργά μέλη άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και εξέλεξαν τους εκπροσώπους τους στην παράταξη και στην κοινωνία.

Μια διαδικασία διοργανωμένη άψογα από ανθρώπους ευλαβικά προσηλωμένους στο καθήκον τους, τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για την υπομονή και την σοβαρότητα την οποία επέδειξαν. Έφεραν σε πέρας ένα πραγματικά δύσκολο έργο και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους που εκλέχθηκαν ως μέλη της ΝΟΔΕ Πέλλας η ως Σύνεδροι του Νομού Πέλλας στο επικείμενο Συνέδριο της Παράταξης που θα γίνει εκτός απροόπτου μέσα στο 2018. Συγχαίρω επίσης και όσους δεν εξελέγησαν για την επιλογή τους να εμπλακούν πολιτικά και να διαθέσουν τον εαυτό τους στην παράταξη σε μια δύσκολη εποχή για όσους ασχολούνται με τα κοινά.

Τέλος θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας με τους οποίους γνωριζόμαστε προσωπικά πολλά χρόνια και τους τιμώ ιδιαίτερα. Καταφέραμε όλοι μαζί να κρατήσουμε υψηλό επίπεδο μακριά από διχαστικές δηλώσεις και απρεπείς συμπεριφορές.

Η αγάπη για την παράταξη, ο κοινός στόχος και η συγκυρίες μας έφεραν διεκδικητές της ίδιας θεσμικής ιδιότητας. Είμαι βέβαιος και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να διασφαλίσω ότι την επόμενη μέρα θα είμαστε όλοι μαζί, στους ίδιους δρόμους για νέους αγώνες για τα κοινά ιδανικά και αξίες που πρεσβεύουμε.

Από τα βάθη της καρδιάς μου στέλνω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητα μου. 

Ο αγώνας δεν τελείωσε. Προσκαλώ όλα τα μέλη της ΝΔ στην Πέλλα, για άλλη μια φορά, να προσέλθουν στην κάλπη την Κυριακή και τους ζητώ να στηρίξουν την προσπάθεια μου για μια

Νέα, Ενωτική, Αγωνιστική, Διεκδικητική και αποτελεσματική ΝΟΔΕ Πέλλας.Νίκος Θωμαΐδης

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

Υποψ. Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας

3η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων στην Αμφίπολη

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων στην Αμφίπολη (χώρος διεξαγωγής του Φεστιβάλ) σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αμφίπολης και την υποστήριξη των Παμμακεδονικών Ενώσεων της Υφηλίου. Ραντεβού με την Ιστορία δίνουν χιλιάδες συμπατριώτες μας από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Στη μεγάλη Γιορτή της Μακεδονίας θα συμμετέχουν περίπου 2.500 χορευτές και 140 πολιτιστικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν αρκετές παράλληλες δράσεις (διαγωνισμός φωτογραφίας, περιήγηση στο Μουσείο κτλ).

Φέτος η εκδήλωση πραγματοποιείται στην Αμφίπολη έχοντας σημειολογικό χαρακτήρα. Το σταμάτημα των ανασκαφών (από το έτος 2015) του μεγαλύτερου ταφικού μνημείου στα Βαλκάνια δημιουργεί αισθήματα αγανάκτησης του λαού προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ πλανάται πάνω από το Μακεδονικό ταφικό μνημείο, η πολυτέλεια και το μέγεθος κατασκευής του οποίου προδίδουν ότι κρύβει ένα ΜΕΓΑΛΟ μυστικό. 

Συνεργιστικά αναμένεται να λειτουργήσει η λαϊκή οργή σχετικά με τους χειρισμούς του Υπουργού Εξωτερικών κ.Κοτζιά στο θέμα της εύρεσης λύσης για ονομασία των Σκοπίων, ο οποίος πρόσφατα αποκάλεσε το γειτονικό κράτος ως «όμορφη Μακεδονία». Προκαλούμε και προσκαλούμε τον κ.Κοτζιά να έρθει στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων την Αμφίπολη για να δει πως είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Μακεδόνες, να αγγίξει τα σύμβολα που φέρουν εδώ και αιώνες οι παραδοσιακές μακεδονικές φορεσιές που βρίθουν από ΕΛΛΑΔΑ και να αφουγκραστεί τον παλμό των αληθινών Μακεδόνων, που περιμένουν από εκείνον να διαφυλάξει (ως οφείλει) την αιματοβαμμένη Ιστορία τους και το μέλλον των παιδιών τους.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *