Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Για προσάρτηση της Βόρειας Κύπρου μίλησε σύμβουλος του Ερντογάν!

Την έντονη αντίθεσή του στην προοπτική επανένωσης του νησιού και μια ιδέα για τον τρόπο που αντιμετωπίζει της διαπραγματεύσεις η Άγκυρα, εκφράζει ο Γιγίτ Μπουλούτ. "Τυχόν επανένωση της Κύπρου θα σήμαινε δολοφονία του τουρκισμού"

Συνάντηση Προπονητών Ανάπτυξης Αγοριών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. 2016-17

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΜ έγινε η πρώτη συνάντηση των Προπονητών Ανάπτυξης Αγοριών της Ένωσης κ.κ. ΚΑΣΙΜΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ), ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΩΛΗ (ΗΜΑΘΙΑΣ), ΧΕΛΙΔΩΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ΠΙΕΡΙΑΣ), ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ (ΠΕΛΛΑΣ) παρουσία του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Τούφα Νίκου , όπου συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας των Κλιμακίων Ανάπτυξης των Νομών, επιλογών, προπονήσεων και αγώνων καθώς και της γενικής φιλοσοφίας του Αναπτυξιακού Προγράμματος και πως θα υλοποιηθεί στην περιοχή μας.

Δήμος Έδεσσας - Πρόγραμμα Επιχειρώ - Edessa Municipal Enterprise

Ο Δήμος Έδεσσας και ο Δήμος Καβαντάρτσι έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του BIC οι οποίες οργανώνονται το διάστημα 23-25 Νοεμβρίου με έναρξη την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας. 

Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο» στην Έδεσσα

Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο» την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12.00΄ στην Έδεσσα (αίθουσα εκδηλώσεων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας-Διοικητήριο)

Κάρτα σίτισης, επιδότηση ενοικίου και ΚΕΑ: Πότε θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Κύπελλο ΕΠΣ Πέλλας - 3η φάση

Απόλλων  1960 ΚΒ-Εδεσσαϊκός      0-2

Αφιέρωμα: Ημέρα των Ευχαριστιών, μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή στη Βόρειο Αμερική

Μεγάλη οικογενειακή γιορτή στη Βόρειο Αμερική, με αγροτική προέλευση (Thanksgiving Day αγγλιστί). Στον Καναδά εορτάζεται τη δεύτερη Δευτέρα του Οκτωβρίου και στις Ηνωμένες Πολιτείες την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου.

Ημιμαραθώνιος Λουτρών Πόζαρ

Ο αθλητικός σύλλογος «Παύλος Μελάς», μαζί με την Α.Ε. Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας και τοπικούς φορείς διοργανώνουν:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *