Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Πρωτοβουλία πολιτών για το σιδηροδρομικό δίκτυο Πέλλας: "Ώρα αποφάσεων για τη σύνδεση Θεσσαλονίκης - Πέλλας μέσω Γιαννιτσών"

ΩΡΑ ΑΠΟΦΆΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Π.Ε.ΠΕΛΛΑΣ ΜΕΣΩ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Η Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στους Τσάκους Αλμωπίας

Η μακραίωνη παρουσία του Ποντιακού Ελληνισμού με την ταυτόχρονη πνευματική καλλιέργεια και την τεράστια πολιτιστική και οικονομική άνθηση που κατόρθωσαν, δε θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από την τουρκική κυβέρνηση.

ΟΑΕΔ : 9.000 θέσεις με ελάχιστο μεικτό μισθό 830 ευρώ - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Λίφτινγκ στο πρόγραμμα της επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας από τον ΟΑΕΔ. Έως το 80% του μεικτού μισθού επιδοτείται.

Έδεσσα: "Η λογική δεν θα ηττηθεί! Η κοινωνία μας θα συνεχίσει ενωμένη!"

Η 19η Μαϊου είναι ημέρα μνήμης ενός εκ των πιο ειδεχθών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Τα μνημεία της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού αποτελούν αφετηρία σκέψης, προβληματισμού, παραδειγματισμού και πυξίδα για το μέλλον.

Αναδρομές: Η Μάχη της Κρήτης

Με την ονομασία αυτή έμεινε στην ιστορία η αεραποβατική επιχείρηση, που επιχείρησε η Ναζιστική Γερμανία κατά της Κρήτης στις 20 Μαΐου 1941 και η οποία έληξε δώδεκα μέρες μετά, με την κατάληψη της μεγαλονήσου.

Μάγκες του Γλυκού Νερού - Άρθρο για το Ποτάμι της Έδεσσας

Μάγκες του Γλυκού Νερού - γράφει ο Χρήστος Παπάς-Κρεμμύδας

Νέες αιτήσεις για πληρωμές 800€ και 534€ για επιχειρηματίες και μισθωτούς

Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι και πότε γίνονται οι αιτήσεις - Επανέλεγχος για τους επιχειρηματίες

Ανακοίνωση ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας για το Δημοτικό Ωδείο Αριδαίας και τη λειτουργία ΚΔΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΞEΝΙΤΙΔEΙOΥ ΔΗΜOΤΙΚOΥ ΩΔEΙOΥ AΡΙΔAΙAΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Εικαστικός Μαθητικός Διαγωνισμός και Διαγωνισμός Φωτογραφίας με μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων των Δήμων Πέλλας και Νεγκότινο

Εικαστικό Μαθητικό Διαγωνισμό και Διαγωνισμό Φωτογραφίας διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. με τη συμμετοχή μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Πέλλας και του Δήμου Νεγκότινο, με θέμα: «Ζωγραφίζουμε και Φωτογραφίζουμε για την ενεργειακή αποδοτικότητα και το περιβάλλον».

Πακέτο 24 δισ. ευρώ ανακοινώνει ο Μητσοτάκης - Τι θα πει στο διάγγελμά του

Στις 18:00 ο πρωθυπουργός ανακοινώνει δημοσιονομικές παρεμβάσεις 10 δισ. ευρώ

«Μήνυμα της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας για τα 101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων»

Φέτος συμπληρώνονται 101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων, μια από τις πιο τραγικές και ειδεχθείς στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας, που οδήγησε στο θάνατο και τον ξεριζωμό από τις πατρογονικές του εστίες ένα σημαντικό κομμάτι του Ελληνισμού με μεγάλη ιστορία, που πάλευε για την επιβίωση του για χιλιάδες χρόνια.

Επιστολή Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου προς ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας για την αντιχαλαζική προστασία

Επιστολή προς την Προϊσταμένη του Καταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας Μαρία Παππά απέστειλε, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου ζητώντας, ενόψει των αναμενόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων (έντονες βροχές και χαλαζοπτώσεις) την επείγουσα πτήση αεροσκαφών αντιχαλαζικής προστασίας για την αποτροπή καταστροφών στις αγροτικές καλλιέργειες και παραγωγές της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σκύδρας.

Συντάξεις: Οι αυξήσεις των παλιών επικουρικών ανά Ταμείο - Στα 190€ οι νέες επικουρικές

Δείτε τα ακριβή ποσά των αυξήσεων στις παλαιές επικουρικές. Με τον αλγόριθμο του 2016 οι νέες επικουρικές για αιτήσεις από 2015 και μετά.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *