Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Αναβολή Εκδήλωσης Μορφωτικού Συλλόγου Υδραίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .ΟΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΡΑΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΩΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ .ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλμωπίας: «ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Μετά από επαφές, συζητήσεις, διαβουλεύσεις με την κοινωνία, ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει μπει στην τελική ευθεία.

Γιάννης Σηφάκης: "Ο λαός θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση του που παλεύει για το δίκιο του"

Πιστοί στο νόημα του μεγαλειώδους ΟΧΙ του Ελληνικού λαού προχωρήσαμε στην πρόταση συμφωνίας που ξέρουμε ότι δεν είναι η καλύτερη ( πολλά από τα μέτρα ούτε να τα ακούσουμε δεν θέλαμε) αλλά βάζει στην ατζέντα το θέμα του χρέους και το αναπτυξιακό πακέτο. Ακόμη εκφράζει τους πολύ δυσμενείς συσχετισμούς, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την χώρα και με μεγάλους άμεσους κινδύνους , μετά την επικράτηση στην Ευρώπη των πιο σκληρών κύκλων που έχουν σαν στόχο το πολιτικό grexit για να μην μεταδοθεί το «μικρόβιο» ΣΥΡΙΖΑ παντού στην Ευρώπη.

Στην πολιτική χρειάζονται και τακτικοί ελιγμοί και συμβιβασμοί για να μπορέσεις να επιτύχεις τον τελικό σου στόχο. Η ιστορία μας διδάσκει ότι , για παράδειγμα, στους Περσικούς πολέμους ο Θεμιστοκλής δεν πήγε να δώσει την μάχη της Αθήνας με δεδομένη την υπεροχή του αντιπάλου γιατί θα έχανε όλο τον στρατό, υποχώρησε τακτικά αλλά κατάφερε και διέλυσε τους Πέρσες στην Σαλαμίνα. Στον πόλεμο που ζούμε σήμερα δεν μπορύσε κανένας να πάρει την ευθύνη της μείωσης σε μια μέρα των μισθών στο 50%, του κουρέματος σε μια μέρα των μικροκαταθέσεων στο 50% και την οδήγησης της χώρας στο ΔΝΤ σε έναν μήνα για να στηριχτεί νέο νόμισμα γιατί δεν έχουμε συναλλαγματικά αποθέματα.

Ενωμένοι, μς την υποστήριξη του λαού, θα προχωρήσουμε. Θα ανταπεξέλθουμε τις δυσκολίες και θα νομοθετήσουμε άμεσα για το συμφέρον των κοινωνικών τάξεων και ομάδων που θίχτηκαν όλα τα τελευταία χρόνια. Θα καταφέρουμε νίκες στην φοροδιαφυγή, στο λαθρεμπόριο, στην εισφοροδιαφυγή, στην διαφθορά και θα αντικαταστήσουμε με ισοδύναμα ότι αντικοινωνικό αναγκαστικά θα ψηφιστεί σε αυτή την φάση.

Ο λαός, με την ωριμότητα που ψήφισε ΟΧΙ, θα συνεχίσει την στήριξη του σε μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται και νομοθετεί για το συμφέρον του. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να στηριχτεί γιατί είναι η μόνη ελπίδα για τον τόπο.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ μαζί σας ένα ακόμα κομμάτι της ψυχής μου..." [ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ]

Σείτε τερείς 'με' - ( Όταν με κοιτάς ) ΔΙΟΓΕΝΗΣ (VIDEO CLIP 2015)
Μουσική – Στίχοι : Διογένης
D Productions
Copyright 2015

Στο Α.Π.Θ. ο Δήμαρχος Αλμωπίας για διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα: «Δυνατότητες και προοπτικές της μελισσοκομίας στον Δήμο Αλμωπίας»

Στο Α.Π.Θ. ο Δήμαρχος Αλμωπίας για διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα: «Δυνατότητες και προοπτικές της μελισσοκομίας στον Δήμο Αλμωπίας»

Πώς είναι να είσαι φαντάρος στον καιρό της κρίσης

Οι ημέρες που πήγαινες φαντάρος και επέστρεφες με τουλάχιστον πέντε κιλά παραπάνω έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον όλα αδυνατίζουν. Ακόμη και το "λουκάνικο"

Ξεκινάει η νέα σεζόν για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης


Την Παρασκευή (17/7) ξεκινάει η προετοιμασία του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης 

Την Παρασκευή (17/7) ξεκινάει η προετοιμασία του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Τσίπρας: Δύσκολο το πρόγραμμα αλλά δεν εξαπάτησα τον λαό - Τα 5 θετικά της νέας ελληνικής πρότασης

 
Με δραματικούς τόνους απευθύνθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας την έγκρισή της για την ελληνική πρόταση που κατέθεσε η ελληνική πλευρά στους θεσμούς. 

Οι ελληνικές δυνάμεις καταλαμβάνουν τα Στενά της Κρέσνας (Σαν σήμερα 11/7)

1913 οι ελληνικές δυνάμεις κατέλαβαν τα Στενά της Κρέσνας και οι Βούλγαροι καταδιώκονταν προς βορρά, κατά το Β' Βαλκανικό Πόλεμο.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *