Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Πρόεδρος Αριδαίας Ταρασίδης Θεόδωρος: "Να κλείσει ο πεζόδρομος"

Ο πρόεδρος της Αριδαίας Ταρασίδης Θεόδωρος και τα μέλη της Δ.Κ. Αριδαίας, κατανοώντας της δυσκολίες της κρίσης του κορονοϊού που χτύπησε την χώρα μας και την οικονομική κρίση που επέφερε στα καταστήματα, προτείνει να κλείσει ο πεζόδρομος της Κύπρου από οχήματα σε όλο το μήκος και να παραμείνουν ανοιχτές οι κάθετοι οδοί Αθ. Διάκου και Λοχ. Παπαδοπούλου.

Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Τα μέτρα που θα ισχύσουν από την ερχόμενη Κυριακή στους ναούς

Σύστημα ελεγχόμενης αναμονής πιστών, έως 50 άτομα εντός του ναού, αποστάσεις ασφαλείας κ.ά.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Γ.Ν. Πέλλας - Γιαννιτσών κ. Λόγγος για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

Κάθε χρόνο η 12η Μαΐου είναι παγκοσμίως αφιερωμένη στους Νοσηλευτές/τριες και στις Μαίες. Ανθρώπους που ασκούν την επιστήμη τους, αντιμετωπίζοντας το άτομο ως ολιστική οντότητα και περικλείοντας στο έργο τους την κοινωνική φροντίδα. 

Αφιέρωμα: Η Αγγλογαλλική κατοχή της Αθήνας

Τέσσερα χρόνια μετά τα Παρκερικά, οι μεγάλες δυνάμεις επεμβαίνουν και πάλι στα εσωτερικά της Ελλάδας. Το επεισόδιο εντάσσεται στον Κριμαϊκό Πόλεμο, που αναδιαμόρφωσε τις γεωπολιτικές ισορροπίες στην Ευρώπη...

Μήνυμα από τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

Οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές αποτελούν ένα σημαντικό και ουσιώδη συντελεστή του ανθρώπινου υγειονομικού μας δυναμικού.

Έναρξη του προγράμματος εμβολιασμών της άγριας πανίδας για προστασία έναντι του ιού της λύσσας – Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Έναρξη του προγράμματος εμβολιασμών της άγριας πανίδας για προστασία έναντι του ιού της λύσσας -Εαρινή εκστρατεία 2020 – Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ιερά Μητρ. Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας: Επανέναρξη μαθημάτων σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας ανακοινώνει ότι τα μαθήματά της θα γίνονται κανονικά από την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020.

Τσιόδρας: Οι επτά οδηγίες της νέας καθημερινότητας που πρέπει να τηρούμε ευλαβικά

Οδηγίες έδωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, έτσι ώστε να μένουμε ασφαλείς, καθώς όπως εξήγησε δεν είναι σωστό να υποεκτιμούμε την κατάσταση, «διότι ο ιός βρίσκεται ακόμη εδώ»

Ο "πατριώτης" Κυριάκος Βελόπουλος... Του Σαββίδη Παναγιώτη

Ο «χριστέμπορας» και χρόνια τηλεπωλητής σε διάφορα κανάλια κυρίως της Βορείου Ελλάδας, όντας αρχηγός κόμματος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» Κυριάκος Βελόπουλος, βρέθηκε με τις περισσότερες καταθέσεις 430.000 ευρω σε Γερμανική τράπεζα στην «Deutsce Bank ».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *