Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Εντολή Μητσοτάκη σε υπουργούς: Καμιά πρόσληψη συγγενή – Μειώνονται γραμματείες και μετακλητοί

Προγραμματισμό εξαμήνου θα παραδώσει στους υπουργούς του, στο πρώτο – και τελευταίο ανοικτό- υπουργικό συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έκανε το «μπαμ» ΦΟ Αριδαίας με το Νίκο Γεωργάκη

Ο Φ.Ο. Αριδαίας με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου σέντερ Νίκου Γεωργάκη.

Ευχαριστήριο Μιχάλη Μπογδάνη

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και της έκδοσης των τελικών αποτελεσμάτων, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους πολίτες της Πέλλας, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου παρείχαν, αναδεικνύοντας με στην Τρίτη θέση, στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής Πέλλας.

Ένας Αντετοκούνμπο που δεν ανήκει στους Έλληνες..

Καμιά φορά, ένα παιδί μεταναστών, για να επιβιώσει στην Ελλάδα, πρέπει απλά να γίνει ο καλύτερος μπασκετμπολίστας στον κόσμο.

Η δεξιά οπισθοδρόμηση και η πρόκληση για τις προοδευτικές δυνάμεις


Γράφει ο Στέφανος Τζουμάκας*


Το προοδευτικό κίνημα οφείλει να αποτρέψει μια νέα χαμένη δεκαετία από τη δεξιά οπισθοδρόμηση που ενέσκηψε στη χώρα με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Οι προοδευτικές δυνάμεις έχουν ευθύνη όχι μόνο να εμποδίσουν και να κλείσουν τον κύκλο μιας νέας δεξιάς παλινόρθωσης αλλά και να διαμορφώσουν μια νέα δημοκρατική και προοδευτική λύση για τη χώρα και τους πολίτες.

Νέα της Ορειβατικής Λέσχης Αριδαίας

Ο 2ος αγώνας κυπέλλου ανάπτυξης αγωνιστικής αναρρίχησης έγινε στην Κομοτηνή και με αυτόν τελείωσαν οι αγώνες στην Ελλάδα.

Σηφάκης: Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου, είμαι και θα είμαι εδώ

Γιάννης Σηφάκης: Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου, συνέβαλα με όλες μου τις δυνάμεις και τις λύσεις που έδωσα σε σοβαρά προβλήματα στο εξαιρετικό 28,6% του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα και στο 32% στην χώρα - Είμαι και θα είμαι εδώ

Το πρόσωπο της σιωπής - ποίημα του Γιώργου Σαμαρτζίδη

Το πρόσωπο της σιωπής - ποίημα του Γιώργου Σαμαρτζίδη για το ialmopia.gr

Αφιέρωμα: Η Παναγία του Καζάν

Ιερή εικόνα, που απεικονίζει το πρόσωπο της Παναγίας να στρέφεται τρυφερά προς τον Υιό Της, ο οποίος βρίσκεται σε όρθια θέση και ευλογεί. Γνωστή και ως «Θεοτόκος του Καζάν» ή «Η Μαύρη Παρθένος του Καζάν», κατέχει περίοπτη θέση στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *