Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

24ωρη Πανελλαδική απεργία στις 16 Μαρτίου

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας αποφάσισε να συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία στις 16 Μαρτίου που προκήρυξε η ΓΣΕΕ μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους, επί το πλείστον νέα παιδιά. 

Επίσκεψη Θεοδώρας Τζάκρη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) ‘ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ’ στην Αριδαία


Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε σήμερα 13 Μαρτίου 2023 το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» του Δήμου Αλμωπίας, όπου είχε συνεργασία με τους εργαζόμενους και συνομίλησε με τους ωφελούμενους της δομής.

Πρόσκληση από τον Δήμο Αλμωπίας σε εγκαίνια παιδικών χαρώνΟ Δήμος Αλμωπίας σας προσκαλεί, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στα εγκαίνια των δύο σύγχρονων

"Υποδεχόμαστε τα χελιδόνια στην Έδεσσα"


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.), ο Σύλλογος Προστασίας Υδρολογικού Συστήματος Εδεσσαίου ποταμού "νεοSOS", η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Πέλλας και η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία, συνδιοργανώνουν την εκδήλωση «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2023», που είναι αφιερωμένη στον ερχομό των χελιδονιών και στην υποδοχή της Άνοιξης.

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας - Αλμωπίας: Αναβάθμιση του σιδηροδρομικού σταθμούΔυστυχώς πριν το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου με δελτία τύπου όπου ζητούσαμε την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού σταθμού Έδεσσας και του δικτύου και όχι την κατάργηση του.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *