Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Ο «Ραφτάκος των λέξεων» έρχεται από το Μικρό Βορρά στην Έδεσσα«Απ΄ ό,τι κάλλη έχει άνθρωπος, τα λόγια έχουν τη χάρη να κάμουσιν κάθε καρδιάν παρηγοριά να πάρει»

Εμείς και ο κύκλος του άνθρακα


Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για τα οποία η ζωή υπάρχει, είναι λόγω του άνθρακα. 

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ρεύματος


Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι με την ΚΥΑ ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/53061/728 (ΦΕΚ 2377/Β/7-6-21) τροποποιήθηκε η υπ’ αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/70697/861/14-7-2020 ΚΥΑ, σχετικά με τη χορήγηση εφάπαξ ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ρεύματος για τη στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Φιλαθλητικός Όμιλος Αριδαίας: Τέλος της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Τζιβάνη


Ο Φ.Ο. Αριδαίας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Παναγιώτη Τζιβάνη, ο οποίος για οικογενειακούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μας. 

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 16/6 ημέρα ψήφισης του κατάπτυστου νομοσχεδίου Χατζηδάκη


Η κυβέρνηση καταθέτει εσπευσμένα τη Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής, με στόχο να ψηφιστεί την Τετάρτη, το νομοθετικό οδοστρωτήρα για τα δικαιώματά μας. Για το δικαίωμα μας στη δουλειά με αξιοπρέπεια, για το δικαίωμα μας στον ελεύθερο χρόνο, για το δικαίωμα μας στη συλλογική διεκδίκηση και τη συνδικαλιστική δράση.

Στα εγκαίνια του Συλλόγου Αιμοδοτών Αλμπωπίας "Προσφορά Ζωής"


Στα εγκαίνια του συλλόγου, μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί ο κος Αντώνης Ιατρόπουλος από τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Ν. Ημαθίας. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *