Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Το αγόρι που έπεσε από τον ουρανό - Η τραγωδία με τον 14χρονο που έπεσε από αεροπλάνο

«Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις» λέει η πασίγνωστη ρήση, που φέρεται να ξεστόμισε ο Κομφούκιος και η οποία επαληθεύεται ειδικά στις φωτογραφίες-ντοκουμέντα.

Η ΕΕ προειδοποιεί την Τουρκία για τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ

Αυστηρές υποδείξεις με χαρακτήρα προειδοποίησης προς την Άγκυρα απευθύνει η ΕΕ αναφορικά με τις τουρκικές εξαγγελίες για έρευνες και γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας

Την Τρίτη 12 Μαρτίου και ώρα 18:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Εξετάσεις οδήγησης: Όλα όσα αλλάζουν για τους υποψήφιους οδηγούς

Ραγδαίες αλλαγές έφερε με το νέο του νομοσχέδιο στις εξετάσεις οδήγησης το υπουργείο Μεταφορών καθώς, μεταξύ άλλων, οι ειδικές δοκιμασίες των υποψήφιων οδηγών θα γίνονται πλέον σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με κάμερα και μικρόφωνο στο εσωτερικό του οχήματος, ενώ πίσω από το τιμόνι θα μπορούν να κάθονται και οι 17χρονοι.

Φωτιά στο Μάτι: Αγωγές μαμούθ 2 εκατ. ευρώ κατά του Δημοσίου για τους νεκρούς

Στα αστικά δικαστήρια αξιώνοντας αποζημιώσεις προσφεύγουν συγγενείς των θυμάτων της φωτιάς στο Μάτι.

ΔΗΚΕ Αλμωπίας: Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην πλατεία της Αριδαίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παιδικό αποκριάτικο party που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία Αριδαίας. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν σε ξέφρενους ρυθμούς και απόλαυσαν ένα υπέροχο πρωινό.Τι εισάγει και τι εξάγει περισσότερο η Ελλάδα

Χάρη στην ευνοϊκή γεωγραφική θέση και το ήπιο κλίμα της, η χώρα μας εξακολουθεί να είναι ένας σημαντικός παραγωγός που εξάγει σε όλο τον κόσμο, αλλά και ένας πολύ δραστήριος εισαγωγέας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *