Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Γ' Εθνική: Ποδοσφαιριστής και επίσημα του Ηρακλή ο Κριστιάνο Μεντί

Την τέταρτη μεταγραφή του για την τρέχουσα περίοδο πραγματοποίησε ο Ηρακλής, που μετά τους Γιαννίτση, Τάι, Κωστούλα, απέκτησε και τον Κριστιάνο Μεντί.

Παγκόσμια διάκριση για την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών

Μία νέα, σημαντική διάκριση κατάφερε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αφού δύο τομείς έρευνας της Ιατρικής Σχολής του κατατάχθηκαν από την έγκυρη κατάταξη διεθνούς αξιολόγησης Ιατρικών Κέντρων ανά πάθηση ή νόσημα, Expertscape, στους καλύτερους 10 παγκοσμίως.

Ειδικότερα, το ΕΚΠΑ μέσω της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής (Μονάδα Πλασματοκυτταρικών Δυσκρασιών ) κατατάσσεται έβδομο παγκοσμίως, όσον αφορά το πολλαπλούν μυέλωμα και τέταρτο παγκοσμίως όσον αφορά τη Μακροσφαιριναιμία Waldenstrom.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που την πρωτοπορία, την αριστεία και την καινοτομία τις κάνουμε πράξη», δήλωσε σχετικά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ και καθηγητής της Ιατρικής Σχολής, Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος.

 
 
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ψηφίστηκε ο νόμος για τη διεύρυνση της χρήσης της αλβανικής γλώσσας στην ΠΓΔΜ

Ψηφίστηκε σήμερα από τη Βουλή της ΠΓΔΜ το νομοσχέδιο, που προβλέπει τη διεύρυνση της χρήσης της αλβανικής γλώσσας στη χώρα.

Τι θα συμβεί σε 48 ώρες αφότου κόψετε το κάπνισμα

Λένε πως το κάπνισμα, σκοτώνει, ωστόσο, αυτό δεν πτοεί τους ανθρώπους οι οποίοι συνεχίζουν να βάζουν το τσιγάρο στο στόμα.

Τζάκρη για Σκοπιανό: «Μας δίνεται η ιστορική ευκαιρία να λύσουμε ένα χρονίζον ζήτημα - Υπέρ της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό» [BINTEO]

Πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης αποτελεί το Σκοπιανό για την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, με τον Σίμο Κεδίκογλου και τη Θεοδώρα Τζάκρη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

Κρίσιμες ώρες για το Mega! Το ΕΣΡ «μπλόκαρε» τη συμμετοχή στον διαγωνισμό

Σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη, το ΕΣΡ δεν είχε δώσει τα απαιτούμενα εχέγγυα για την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας.

«Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΤΡΟΠΟ Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

«Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΤΡΟΠΟ Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *