Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Δήμος Αλμωπίας: Δράσεις Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου


Συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς κατά την προηγούμενη εβδομάδα οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας καθώς και η κοπή κλαδιών σε Κοινότητες του Δήμου μας.

Οι ρίζες της οικολογίας - του Χρήστου Αποστόλου


Η λέξη οικολογία προήλθε από την Ελληνική λέξη οίκος. Η οικολογία δηλώνει το σύνολο των σχέσεων ενός ζώου με το οργανικό και ανόργανο περιβάλλον. Ως οργανικό περιβάλλον θεωρούμε εκείνους τους οργανισμούς που αλληλοεπιδρούν με τον υπό μελέτη οργανισμό ενώ ως ανόργανο θεωρούμε όλα αυτά που καθορίζουν το βιοτικό περιβάλλον, δηλαδή τα συστατικά του χώρου, όπως είναι το έδαφος, το νερό στο οποίο ζει ο οργανισμός και το κλίμα.

Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας


Ο Δήμος Αλμωπίας προχωράει άμεσα, στην κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας, έργο προϋπολογισμού ύψους 111,082,63€.

Θέσεις της Δημοτικής Παράταξης «ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»: 14 λόγοι που αποδεικνύουν το δήθεν νοικοκύρεμα – εδώ και 10 χρόνια – του δήμου Πέλλας


Με τις διατάξεις του ν.4735/2020 η αρμοδιότητα για την έγκριση του απολογισμού μεταβιβάστηκε στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου από το γεγονός ότι δήμοι καταψήφισαν τον απολογισμό - ισολογισμό και αποτελέσματα χρήσης. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *