Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Ανακίνωση: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Θηριόπετρα Αλμωπίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 8 Αυγούστου στη Θηριόπετρα Αλμωπίας, κατά τις ώρες 12:30 πμ έως 3:00 μμ.

1200 ευρώ μοίρασε η ΕΑΥΝ Πέλλας τον Ιούλιο σε μέλη της για την απόκτηση τέκνων

Την Πέμπτη 1-8-2019 ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κων/νος, κάνοντας πράξη την εξαιρετική πρωτοβουλία της Ένωσης παρέδωσε σε τέσσερα μέλη της Ένωσης το βοήθημα των 1.200 ευρώ (300 σε κάθε μέλος) λόγω απόκτησης τέκνου τον μήνα Ιούλιο.

Το κάπνισμα απαγορεύτηκε για πρώτη φορά το 1856, επί Όθωνα! - Ιστορικό ντοκουμέντο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μετά την εγκύκλιο για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου που απέστειλε προς τις Περιφέρειες και τους φορείς του Δημοσίου, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους, ισχύει στην Ελλάδα από το 1856!

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 και ώρα 12:00΄μ, με τα εξής εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Φόβοι και φοβίες στα παιδιά - Γράφει η Μπούνου Ευαγγελία

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τους φόβους και τις φοβίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, και τη στάση που πρέπει να έχουν οι γονείς. Γράφει η Μπούνου Ευαγγελία ψυχολόγος του κέντρου μας.

Χιλιάδες Ελληνες αγνοούν ότι έχουν ηπατίτιδα C - Οι ομάδες υψηλού κινδύνου

Η ιογενής ηπατίτιδα εξακολουθεί να μαστίζει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη και αποτελεί τεράστιο πρόβλημα δημόσιας υγείας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *