Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Κοινωνία σε Κίνηση: Η σημασία της Σιδηροδρομικής Εγνατίας και το μέλλον αυτού του τόπου


Με αφορμή την πρόσφατη συζήτηση για την ενδεχόμενη υποβάθμιση του σιδηροδρομικού σταθμού της Έδεσσας έρχεται ξανά στο προσκήνιο η σταθερά πτωτική πορεία της περιοχής!

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας για το ειδικό εποχικό επίδομαΕνημερώνει τους οικοδόμους, δασεργάτες, χειριστές, εργαζόμενους σε τουριστικά επαγγέλματα και λοιπούς εποχικούς κλάδους ότι την 14/9/2021 ξεκίνησε ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος στις επαγγελματικές κατηγορίες εργαζομένων, που περιγράφονται στην παρ. 1 του άρθρου 22 του Ν. 1836/89 όπως ισχύει.

Έναρξη ρυθμικής ΦΟΑ


Μετά από μία μεγάλη περίοδο αναμονής, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των προπονήσεων της ρυθμικής γυμναστικής της περιόδου 2021-2022, για ηλικίες 4-16 ετών, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου!


Η τεράστια επιτυχία αυτού του τμήματος του ΦΟΑ, το οποίο αριθμούσε περισσότερα από 130 κορίτσια και η έντονη επιθυμία αθλητριών και γονέων να συνεχίσουν και φέτος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του.


Ωστόσο, δε θα βρισκόμασταν σε αυτήν τη θέση αν δεν υπήρχε και φέτος ο σύλλογος της «Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας» ο οποίος παραχώρησε την αίθουσά του για τις προπονήσεις μας.


Ευχαριστούμε θερμά την «Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας» γιατί δέχτηκε και «άνοιξε τις πόρτες της» για μια ακόμη φορά, σε δεκάδες παιδιά του ΦΟΑ, παιδιά της Αλμωπίας, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να ξαναζήσουν τη χαρά αυτού του αθλήματος.


Τις ημέρες Τετάρτη 8, Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, και τις ώρες 5:00μμ - 7:00μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των αθλητριών. 


Σας περιμένουμε και φέτος, για να συνεχίσουμε την ίδια όμορφη διαδρομή στα αθλήματα της ρυθμικής και αισθητικής γυμναστικής τα οποία δίνουν την ευκαιρία στα κορίτσια να εξοικειωθούν με την άσκηση, να αναπτύξουν νέες σωματικές δυνατότητες, να αποκτήσουν χάρη, αρμονία και έκφραση στην κίνηση, ευλυγισία και νευρομυική συναρμογή.


Συνδεθείτε στην ομάδα Viber της Ρυθμικης ΦΟΑ καλώντας στα τηλέφωνα των υπευθύνων:
Μπεκίρη Άννα: 694 3900082Αρβανίτου Έφη: 693 8904235

Τέλος χρόνου για τις ηλεκτρονικές εγγραφές Α΄Φάσης στο Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!


Τέλος χρόνου για τις ηλεκτρονικές εγγραφές Α΄Φάσης στο Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για τη λειτουργία των ΚΕΠ Αριδαίας & Εξαπλατάνου


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΠ ΑΡΙΔΑΙΑΣ & ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Έναρξη ΦΟΑ Volley


Το τμήμα Volley του Φ.Ο.Αριδαίας ξεκινά την εγγραφή των αθλητών-αθλητριών τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρες 5:00-7:00μμ στο κλειστό γυμναστήριο και τις προπονήσεις των ακαδημιών τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *