Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Σπάνια κίνηση ενότητας Παλαιστινιακών οργανώσεων λόγω Τραμπ


Η Χαμάς και η Φατάχ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους την Τρίτη σε μια σπάνια συνάντηση στην Ραμάλα της Δυτικής Όχθης με στόχο να διαμορφωθεί μια κοινή θέση ενάντια στο προωθούμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες ειρηνευτικό σχέδιο για τη Μέση Ανατολή.

Ο Αλέξης το θέλει, η Φώφη θέλει και δεν θέλει...


Η απλή αναλογική, με την οποία θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές, επαναφέρει τις συζητήσεις για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων. Μοντέλο Πορτογαλίας και Ισπανίας προκρίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του το ΚΙΝ.ΑΛΛ., αφού μιλά γενικά για προοδευτική διακυβέρνηση, αλλά η κ. Γεννηματά δεν μπαίνει από τώρα σε σενάρια συμμαχιών.

Τροπολογία για να μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό με κάθε κόστος


Με διάταξη στο πολυνομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια η κυβέρνηση δίνει «γην και ύδωρ» στο επενδυτικό σχήμα για να ξεκινήσουν τα έργα πριν από τη μεταβίβαση του ακινήτου των 6.200 στρεμμάτων ● Το Δημόσιο αναλαμβάνει μέρος του κόστους κατεδάφισης των κτιρίων.

Καταργείται ο υποβιβασμός για χάρη της... κοινωνικής συνοχής


Η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται, είπε ακόμη ο Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πρόσθεσε ότι, με απόφασή του Πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά τη δήλωση του διεθνή ποδοσφαιριστή, με την οποία επέρριπτε ευθύνες σε κυβέρνηση και υφυπουργό Αθλητισμού για την εισήγηση της ΕΕΑ να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη, απειλώντας μάλιστα με ανεξαρτητοποίηση. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *