Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Pastry Designs - Brownie με σοκολάτα και κομματάκια καραμέλας [ΒΙΝΤΕΟ]

Λόγω κάποιων προβλημάτων η ποιότητα του βίντεο είναι κακή. Ζητάμε συγγνώμη γι' αυτό. Το θέμα και ο σκοπός της εκπομπής μας είναι να σας δείξουμε εύκολες και νόστιμες συνταγές. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για brownie με καραμέλα οπωσδήποτε. Για τους λάτρεις της σοκολάτας και της καραμέλας!

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική

Έγινε η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία ως εξής:

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στο νομό Πέλλας

Ε.Π.Σ.Ν.ΠΕΛΛΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 31-3-2016
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΙΣ 2/3-4-2016
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤ. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΟΗΘ. ΔΙΑΙΤ. ΒΟΗΘ. ΔΙΑΙΤ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2-4-2016
ΜΑΝΔΑΛΟΥ 17.00 ΜΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟΜΑΧΟΙ Α1 ΜΠΟΥΡΛΟΥΤΣΚΙ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Χ. ΖΙΩΓΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΕΛΛΑΣ 17.00 ΠΕΛΛΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ Α1 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΟΡΝΙΣΟΡΛΗΣ Α. ΤΣΑΛΓΙΝΗ Χ.
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 17.00 ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΘΝΙΚΟΣ Γ Α1 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΜΙΣΚΟΣ ΣΤΑΜΑΝΙΚΗ
ΑΡΝΙΣΣΑΣ 17.00 ΑΡΝΙΣΣΑ ΓΑΡΕΦΙ Α1ος ΤΡΥΨΙΑΝΗΣ ΤΣΑΛΚΑΝΗΣ ΖΓΟΥΡΟΣ
ΤΣΑΚΩΝ 17.00 ΤΣΑΚΟΙ ΚΑΛΗ Α1ος ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΟΥΠΑΡΑΝΗ ΣΚΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΦΙΛΩΤΕΙΑΣ 17.00 ΦΟΥΣΤΑΝΗ ΒΟΡΕΙΝΟ Α1ος ΒΑΜΒΑΚΑΣ Κ. ΓΑΤΣΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Δ.
ΑΓΡΑ 17.00 ΝΗΣΙ ΡΙΖΑΡΙ Α1ος ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΚΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 17.00 ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ Α1ος ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΠΙΛΤΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 17.00 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΚΕΡΑΣΙΑ Α1ος ΒΑΜΒΑΚΑΣ Φ. ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΖΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ΤΣΑΛΓΙΝΗΣ
ΟΡΜΑΣ 17.00 ΟΡΜΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ Α1ος ΚΑΤΕΡΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ
ΚΑΛΗΣ 16.00 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ε ΕΣΩΒΑΛΤΑ Β ΑΤΖΑΜΙΔΑΚΗΣ ΑΛΑΤΖΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Σ. ΒΥΡΩΖΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3-4-2016
ΣΤΑΔΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ 17.00 ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΑΛΜΩΠΟΣ Α1 ΦΩΤΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 17.00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γ ΑΜΠΕΛΕΙΕΣ Α1 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Χ. ΖΙΩΓΛΗΣ ΜΠΑΛΛΗΣ
ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 17.00 ΠΑΛΑΙΦΥΤΟ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ Α2ος ΑΤΖΑΜΙΔΑΚΗΣ ΤΣΑΛΚΑΝΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ
ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 17.00 ΦΙΛΙΠΠΟΣ Γ ΔΑΜΙΑΝΟ Α2ος ΖΓΟΥΡΟΣ ΤΣΙΠΑΣ Β. ΚΟΡΝΙΣΟΡΛΗΣ Α.
Ν ΠΕΛΛΑΣ 17.00 Ν ΠΕΛΛΑ ΔΡΟΣΕΡΟ Α2ος ΤΡΥΨΙΑΝΗΣ ΧΑΤΖΗΠΕΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 17.00 ΑΡΑΒΗΣΣΟΣ ΑΡΣΕΝΙ Α2ος ΒΑΜΒΑΚΑΣ Κ. ΜΙΛΤΣΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ
Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 17.00 Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ Α2ος ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Σ. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ ΣΚΟΥΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΞΟΥ 17.00 ΑΞΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙ Α2ος ΚΑΤΕΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ ΚΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΙΔΙΚΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 2-4-2016
Π ΗΛΙΑ 11.00 Π ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΑΓ Π ΑΡΕΣΤΗΣ
ΣΦΑΓΕΙΩΝ 13.00 ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ Α ΣΚΥΔΡΑΣ Π ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Χ.
ΑΘΥΡΩΝ 15.00 ΑΘΥΡΑ ΑΡΑΒΗΣΣΟΣ ΤΖ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ 1 11.00 ΑΞΟΣ Ν ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ ΤΖ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ 3 11.00 ΑΡΑΒΗΣΣΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Γ ΠΡΟΤ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ 3 12.00 Ν ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ ΠΡΟΤ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3-4-2016
ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 10.30 ΑΘΛΗΤΙΚΗ Α ΓΙΑΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Γ ΠΡΟΠ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
ΠΕΡΙΦΕΡ Κ ΒΡΥΣΗΣ 11.00 ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΒ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ ΠΡΟΠ ΑΡΕΣΤΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡ Κ ΒΡΥΣΗΣ 11.00 ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΒ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ ΠΡΟΤ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 4-4-2016
ΠΕΡΙΦΕΡ Κ ΒΡΥΣΗΣ 16.00 ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΒ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΓΙΑΝ Π ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Δ.

Αφιέρωμα: Πώς ξεκίνησε το έθιμο της Πρωταπριλιάς

Κάθε χρόνο την 1η Απριλίου αναβιώνει το έθιμο με τα αθώα ψέματα. Πρόκειται για μία παιγνιώδη συνήθεια των ανθρώπων, με παγκόσμια διάσταση.

Το έθιμο έλκει την καταγωγή του από τη Δύση και οι ρίζες του ανιχνεύονται στους αρχαίους Κέλτες, οι οποίοι συνήθισαν την Πρωταπριλιά που καλυτέρευε ο καιρός να βγαίνουν για ψάρεμα. Τις περισσότερες φορές γύριζαν με άδεια χέρια, αλλά οι ψεύτικες ιστορίες τους για μεγάλα ψάρια έδιναν κι έπαιρναν.

Τον Μεσαίωνα οι Γάλλοι γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά την 1η Απριλίου, λόγω του Πάσχα. Το 1560 ή το 1564 ο βασιλιάς Κάρολος Θ’ μετέθεσε την αρχή του έτους από την 1η Απριλίου στην 1η Ιανουαρίου για να συμβαδίζει η χώρα του ημερολογιακά με τις άλλες χώρες. Η αλλαγή αυτή δημιούργησε προβλήματα στο λαό, καθώς ό,τι έχει σχέση με την οργάνωση του χρόνου δημιουργεί συναισθηματικές φορτίσεις και αντιδράσεις. Όσοι, λοιπόν, από τους υπηκόους του βασιλιά αποδέχτηκαν την ημερολογιακή αλλαγή πείραζαν εκείνους που συνέχιζαν να τηρούν την παλιά πρωτοχρονιά (1η Απριλίου), λέγοντάς τους περιπαικτικά ψέματα ή κάνοντάς τους ψεύτικα πρωτοχρονιάτικα δώρα, όπως αναφέρει το sansimera.gr.

Από τους Κέλτες και τους Γάλλους το έθιμο μεταλαμπαδεύτηκε σ’ όλο τον κόσμο, με προεξάρχουσες τις εφημερίδες στις αρχές του 20ου αιώνα και στη συνέχεια τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, που συχνά μεταδίδουν πολύ επιτυχημένες ειδήσεις - φάρσες. Με την εξάπλωση του Ίντερνετ, η Πρωταπριλιά έχει γίνει πλέον καθημερινή συνήθεια. Τα λεγόμενα «hoax» είναι οι πιο συνηθισμένες διαδικτυακές φάρσες. Πρόκειται για κατασκευασμένες ιστορίες με περίτεχνο τρόπο που μπορούν να ξεγελάσουν ακόμη κι ένα γνώστη του θέματος, το οποίο πραγματεύονται.

Στον ελληνικό χώρο το έθιμο πρέπει να ήταν γνωστό από την εποχή των Σταυροφοριών. Η συνήθεια να λένε ψέματα δεν είναι άγνωστη στην Ελλάδα. Μάλιστα, αποτελεί, όπως υποστηρίζει ο λαογράφος Γεώργιος Μέγας, συνήθη μηχανισμό στην προσπάθεια εξασφάλισης της επιτυχίας μιας μαγικής ενέργειας ή ενός δύσκολου έργου, βάσει της αντίληψης ότι η ψευδολογία ξεγελά και εμποδίζει τις βλαπτικές δυνάμεις. Και το ψέμα της Πρωταπριλιάς είναι «ένα σκόπιμο ξεγέλασμα των βλαπτικών δυνάμεων που θα εμπόδιζαν την αγροτική παραγωγή», σύμφωνα με το λαογράφο Δημήτριο Λουκάτο.

Μακεδονικός Έδεσσας: Πάνοπλος για το μπαράζ!


Με τον Μέγα Αλέξανδρο Εσωβάλτων θα αγωνιστεί ο Μακεδονικός Έδεσσας στον αγώνα που θα κρίνει την επιλαχούσα ομάδα για την άνοδο στην Α' κατηγορία. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 16:00 στο γήπεδο της Καλής.

Οι βυσσινί ελπίζουν σε μια καλή εμφάνιση που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν την νίκη απέναντι σε μια ισχυρή και φιλόδοξη ομάδα όπως αυτή των Εσωβάλτων. Ο Μακεδονικός θα παραταχθεί πλήρης, με μόνη απουσία αυτή του στρατευμένου Προμογιάννη Δ. 

Η αποστολή του Μακεδονικού Έδεσσας: Γιόντης, Ροδίντσης, Μπουζούρης, Καραγιάννης Β., Βαρτέσκας, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Κιουρτζίδης Β., Καλογιάννης, Γάτσης, Πέτκος, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Ρέτζιας, Τζηκόπουλος, Στόλης, Ράικος, Γιώργη.

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση για τους δημοτικούς βοσκοτόπους

Σε εφαρμογή του άρθρου 10 του Ν.4351/2015 (ΦΕΚ Α΄ 164/4-12-2015) «Οι βοσκήσιμες γαίες που βρίσκονται στην περιφέρεια ΟΤΑ Α΄βαθμού και των οποίων την κυριότητα, νομή, κατοχή ή χρήση έχουν οι συγκεκριμένοι ΟΤΑ, διατίθενται κατά προτεραιότητα για τις ανάγκες των κτηνοτρόφων, φυσικών ή νομικών προσώπων, που έχουν την έδρα της εκμετάλλευσής τους στο δήμο αυτόν και σε μετακινούμενους κτηνοτρόφους οι οποίοι αποδεδειγμένα κάνουν χρήση των εν λόγω βοσκήσιμων γαιών…»

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15-04-2016 ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΘΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016.

ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΩΝ ΥΠ.ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΓΑ ΤΩΝ ΤΚ/ΤΩΝ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΝ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2384350326,50327

Πρόσκληση συμμετοχής στην ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση για την Αγροτική Ανάπτυξη (LEADER) στη Σκύδρα

Ο Δήμος Σκύδρας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πέλλας (Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α) διοργανώνει στο Δημαρχείο, (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 κι ώρα 17:00΄ ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση με θέμα:

«Σχεδιάζουμε το Πρόγραμμα – Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων(CLLD, LEADER) 2014 – 2020 στην Πέλλα».

Στελέχη της Αναπτυξιακής Πέλλας θα παρουσιάσουν:

1)Το παραπάνω Πρόγραμμα στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα (στόχοι, μέτρα, δράσεις ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα, επιλέξιμες δαπάνες κτλ),

2)Την πρόταση του Τοπικού Προγράμματος που σχεδιάζεται για την Πέλλα.Στόχος της εκδήλωσης είναι, μέσω της ευρύτερης δημοσιοποίησης του προγράμματος, η κατάθεση απόψεων, ιδεών, προτάσεων καθώς και η καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER, CLLD 2014 – 2020.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Eκλογές για την ανάδειξη προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. και μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. στην είσοδο του Δήμου Αλμωπίας

Την Κυριακή 3-4-2016 από τις 10:00 έως τις 19:00, θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. και μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. στην είσοδο του Δήμου Αλμωπίας.

Εκλογή για αντιπροσώπους (συνεδρίας) των Νομαρχιακών Οργανώσεων για το Εθνικό συνέδριο δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω ακριβή αριθμού συμμετεχόντων.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας στις 20 Δεκεμβρίου 2015 και όσοι εγγραφήκαν έως 11-3-2016 μέσω της ειδικής φόρμας εγγραφής που ήταν αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

Για την συμμέτοχη απαιτείται χρηματική συνδρομή

Για την εκλογή πρόεδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. υποψήφιοι είναι:

1. ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

2. ΣΑΠΑΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Για την εκλογή μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. υποψήφιοι είναι:

1. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2. ΑΜΠΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

3. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

4. ΓΙΑΝΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5. ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

6. ΓΟΥΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

7. ΔΟΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

8. ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

9. ΚΑΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

10. ΚΕΛΙΚΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

11. ΚΙΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

12. ΠΕΓΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΣΑΝΙΑ)

13. ΤΟΠΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

14. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γιάννης Σηφάκης: "Ο ΕΛΓΑ έδωσε παράταση 3 μηνών για την καταβολή των εισφορών"

Ο ΕΛΓΑ, με δελτίο τύπου του, έδωσε παράταση τριμήνου για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών με δεδομένη την έλλειψη ρευστότητας στον αγροτικό κόσμο αυτή την περίοδο, διευκρινίζοντας ότι η 30/06/2016 είναι η τελική καταληκτική προθεσμία για να μπορέσουν οι αγρότες να πληρωθούν τις αποζημιώσεις του 2015.

Στην Πέλλα ξεκίνησαν οι έλεγχοι για τον παγετό των προηγούμενων ημερών, η Υπηρεσία κάνει καλά και έγκαιρα την δουλειά της με δεδομένες τις αδυναμίες στην στελέχωση της. Και θα την κάνει σωστά χωρίς περιττές νουθεσίες και παρεμβάσεις που θυμίζουν άλλες εποχές.

Μέχρι τα μέσα του Απριλίου θα πληρωθούν οι αποζημιώσεις από τις περσινές ζημιές.

Ο διάλογος για την τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ είναι προ των πυλών. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Πέλλας οφείλουν να ετοιμαστούν με συγκεκριμένες προτάσεις για να συμμετέχουν στον διάλογο με στόχο να γίνουν αναλογιστικές μελέτες και για επιπλέον ζημιές κυρίως στις δενδρώδεις καλλιέργειες, στην θέσπιση προαιρετικής πρόσθετης ασφάλισης με βάση τις αναλογιστικές μελέτες κλπ.
Ο Γιάννης Σηφάκης στο κέντρο προσφύγων στα ΓιαννιτσάO Γιάννης Σηφάκης στο κέντρο προσφύγων στα Γιαννιτσά Συνεχάρη τον στρατό για τις δομές που κατασκεύασε σε χρόνο ρεκόρ και την αστυνομία για την φύλαξη του χώρου

Οι οικογένειες των προσφύγων φιλοξενούνται προσωρινά σε ανθρώπινες συνθήκες 1028 πρόσφυγες έχουν πιστοποιηθεί, τώρα βρίσκονται στα Γιαννιτσά 880

Η αλληλεγγύη νίκησε και στην Πέλλα τον σκοταδισμόΗ Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας συμφώνησε στην από κοινού με την Πολιτεία διαχείριση του προσφυγικού με την πρόταση μικρών και λειτουργικών χώρων φιλοξενίας σε όλη την χώρα και όχι μόνο στην Βόρεια Ελλάδα

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *