Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Προσλήψεις 60 ατόμων στα Λουτρά του Δήμου Αλμωπίας

Το ΔΣ των Λουτρών Λουτρακίου, Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Αξιοποίησης Δημοτικών ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου, με το διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ», που εδρεύει στα Λουτρά Αριδαίας, ενέκρινε την πρόσληψη προσωπικού 60 ατόμων για δίμηνη απασχόληση, για την αντιμετώπιση έκτακτων και κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών την περίοδο Οκτώβριος- Νοέμβριος 2019. Οι προσλήψεις αφορούν τις παρακάτω ειδικότητες:

Οδηγίες για την εποχική γρίπη από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Πέλλας

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ανακοινώνονται τα παρακάτω, που αφορούν σε οδηγίες για την προστασία από την εποχική γρίπη.

Η Έδεσσα γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Η Έδεσσα γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στις 27 Σεπ μεταφέροντας το μήνυμα ότι ο Τουρισμός είναι Προορισμός και τα οφέλη του πρέπει να φτάνουν σε όλους. Μόνο έτσι εξασφαλίζεται η βιώσιμη ανάπτυξη κάτι που έγινε φανερό με την πρόσφατη κατάρρευση ενός παγκόσμιου tour operator. Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού με θέμα Τουρισμός Εκπαίδευση & Θέσεις Απασχόλησης ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στους χώρους και του Μουσείου Νερού Έδεσσας και παρακολούθησαν 2 παρουσιάσεις-σεμινάρια.

Το ΚΕΚΠΑ Δήμου Αλμωπίας για την Παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας

«Να προσθέσουμε ζωή στα χρόνια και όχι μόνο χρόνια στη ζωή»

Μέτρα για την αρκούδα που κινείται πέριξ της Φλώρινας

Στη λήψη διαχειριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του πρόσφατου περιστατικού προσέγγισης αρκούδας σε κατοικημένη περιοχή και πιο συγκεκριμένα στο Ζωολογικό Κήπο της Φλώρινας, θα προχωρήσουν αρμόδιες υπηρεσίες την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου,

Πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση» για οδικό άξονα Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Στο πρώτο ουσιαστικά Δημοτικό Συμβούλιο της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου , η δημοτική μας παράταξη έθεσε την σφραγίδα της προκειμένου να ενώσουμε δυνάμεις για έναν Δήμο ηγετικά παρόντα στις μεγάλες διεκδικήσεις της κοινωνίας μας.

Αναδρομές: Η ιστορία της Φόρμουλα 1

Οι αγώνες ράλι, που είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται με γοργούς τη δεκαετία του '30, σαρώθηκαν από τη λαίλαπα του Β' Παγκοσμίου Πόλεμου, όπως και κάθε αθλητική δραστηριότητα στη γηραιά ήπειρο. Η Ευρώπη ήταν τότε η κυρίαρχη δύναμη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως συμβαίνει εν πολλοίς και σήμερα.

ΔΔΕ Πέλλας: Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2019

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2019 έως και την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, ώρα 15:00, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2019.

Κάνει κακό το κόκκινο κρέας στην υγεία;

Αίσθηση προκάλεσε στον επιστημονικό κόσμο η δημοσίευση νέας μεγάλης διεθνούς μελέτης, σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να περιορίσουν την κατανάλωση επεξεργασμένου και κόκκινου κρέατος.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *