Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Γιατί δεν πρέπει να τρώμε παγωτό όταν κάνει πολλή ζέστη

Όταν βγαίνοντας από το σπίτι, νιώθέτε ότι μπαίνετε σε ένα φούρνο που θερμαίνεται στους 250 βαθμούς τουλάχιστον, είναι φυσικό να αναζητήσετε κάτι παγωμένο για να εξισορροπήσετε την θερμοκρασία. Πόσο αποτελεσματικό είναι όμως αυτό;

Γιάννης Σηφάκης: Ομαδική παράκρουση της ΝοΔΕ Πέλλας, ίσως λόγω της ζέστης.. Όλοι έχουμε οφθαλμαπάτη και δεν βλέπουμε το καλό που μας έκαναν..

Ειλικρινά και μόνο το επίπεδο της «απάντησης» της ΝοΔΕ σε δημοσίευμα μου προκαλεί μειδίαμα, απαραίτητο στις μέρες μας, τους ευχαριστώ για αυτό!!

Κερδίζει έδαφος η λύση Κοτίδη για την προεδρία του Αλμωπού

Ενας από τους νέους παράγοντες της περιοχής που έπευσαν εξ αρχής να στηρίξουν μια νέα διοικητική προσπάθεια στον Αλμωπό ύστερα από την παράιτηση Γάτσου , αλλά και την επιθυμία του για καινούργια πρόσωπα στα κοινά του συλλόγου ήταν ο πρόεδρος της Νίκης Βορεινού Παναγιώτης Κοττίδης και το όνομα του ακούγεται πλέον τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των υποψηφίων να ηγηθεί της ''επόμενης ημέρας'' στην ομάδα.

Κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έδεσσας προς τους Αιρετούς, Μέλη του Συμβουλίου Επιλογής για τις κρίσεις νέων Διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων

Το Υπ. Παιδείας προχωράει σε νέες κρίσεις Δ/ντών σχολικών μονάδων και επαναφέρει τη συνέντευξη μέσω της οποίας ενισχύονται και ευνοούνται οι πελατειακές σχέσεις ανάμεσα στους/στις υποψήφιους/ες και τη διοίκηση και θα μπορεί μέσω αυτής το υπουργείο να ελέγξει την τελική επιλογή των στελεχών.

Με βάση τις θέσεις του κλάδου για την αξιολόγηση, τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΔΟΕ για «απεργία αποχή» από κάθε διαδικασία που έχει σχέση με την αξιολόγηση αυτοαξιολόγηση και πιστεύοντας ότι οι αιρετοί είναι όπως και σε όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια «το μάτι, το αυτί και η φωνή» του εκπαιδευτικού κινήματος και όχι μέρος της διοίκησης ΚΑΛΟΥΜΕ τους αιρετούς μας, που είναι μέλη του συμβουλίου επιλογής των νέων διευθυντών/ντριών:

Να παρακολουθούν τη διαδικασία σε όλες τις φάσεις και να ελέγχουν τις τυχόν μεθοδεύσεις από τη μεριά της διοίκησης.

Να μην μπούνε στη διαδικασία αξιολόγησης–βαθμολόγησης. Να απέχουνε βάζοντας παύλα (–).

Να μην παρέμβουν με κανέναν τρόπο στη διαδικασία της συνέντευξης.Κινηματογραφική Λέσχη Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» - Κοινωνικά Σκάνδαλα (1940)


ΘΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Ο Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της  ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ., την Δευτέρα  3 και την Τρίτη 4  Ιουλίου   2017 και ώρα 21:00, στον χώρο του θερινού σινεμά (περιοχή Μύλοι, πάρκο Καταρρακτών) του Δήμου Έδεσσας θα προβάλλει την ταινία:

Κοινωνικά Σκάνδαλα (1940)Σκηνοθεσία: George Cukor
Ηθοποιοί: Cary Grant, Katharine Hepburn, James Stewart
Διάρκεια: 112 λεπτά
Είδος ταινίας: Κομεντί


Η πλούσια κληρονόμος Τρέσι Λορντ πετάει έξω από το σπίτι της τον πλέιμποϊ σύζυγο της, Ντέξτερ, αμέσως μετά τον γάμο. Μετά από δύο χρόνια είναι έτοιμη να ξαναπαντρευτεί κι ενώ ο Ντέξτερ έχει γίνει δημοσιογράφος κουτσομπολιών. Μια μέρα πριν τον γάμο, ο Ντέξτερ μπαίνει στη βίλα της Τρέισι για ρεπορτάζ και… να χαλάσει το γάμο. Όσκαρ α` ανδρικού ρόλου και όσκαρ σεναρίου.Προμήθεια 25 πυροσβεστικών κρουνών από το Δήμο Αλμωπίας

Στην προμήθεια πυροσβεστικών κρουνών για τις ανάγκες κάλυψης δράσεων πυροπροστασίας, προχώρησε ο Δήμο Αλμωπίας. Με αυτόν τον τρόπο, περιορίζονται σημαντικά οι κίνδυνοι που μπορεί να προξενήσει μια πυρκαγιά.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *