Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Αφιέρωμα: Ο Διεθνούς φήμης έλληνας μαθηματικός, Χρήστος Παπακυριακόπουλος 1914 – 1976

Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι το 1914 και ήταν γιος του πλούσιου υφασματέμπορου Δημήτριου Παπακυριακόπουλου με καταγωγή από την Τρίπολη.

Πρόσκληση συμμετοχής στην 5η εμποροπανήγυρη Σκύδρας

Συνεχίζοντας το θεσμό της εμποροπανήγυρης, αποφασίστηκε η 5η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας να πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 26 Αυγούστου 2019 (αρ. 185/2019 απόφαση Δ.Σ.).

Ημερομηνία τελετής ορκωμοσίας Δήμου Αλμωπίας

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος σας γνωστοποιεί ότι η Τελετή Ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλμωπίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 και ώρα 20.00 μ.μ. στο Κλειστό Αθλητικό Γυμναστήριο Αριδαίας.

Γύρος Μακεδονίας 2019 του Ελληνικού Συνδέσμου του Συλλόγου Φίλων των ιστορικών αυτοκινήτων της Alfa Romeo

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Γύρος Μακεδονίας 2019 του Ελληνικού Συνδέσμου του Συλλόγου Φίλων των ιστορικών αυτοκινήτων της Alfa Romeo (RIAR)

Πέτρου και Παύλου: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας

ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ: Των δύο μεγάλων και κορυφαίων αποστόλων του Χριστού, του Πέτρου και του Παύλου, τη μνήμη εορτάζει σήμερα 29 Ιουνίου η Εκκλησία μας. Προς αυτούς τους δύο μεγάλους άνδρες της θα αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο της τιμής και της ευγνωμοσύνης για την ανυπολόγιστα μεγάλη συμβολή τους στο έργο της διαδόσεως της χριστιανικής πίστεως και της εδραιώσεως της Εκκλησίας μας. Στις εικόνες τους ζωγραφίζονται οι δύο απόστολοι να κρατούν την Εκκλησία, που συμβολικά εικονίζεται με ένα μικρό βυζαντινό ναό.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *