Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Έρχονται 510 προσλήψεις μόνιμων στα ΕΛΤΑ στις αρχές του 2017

Σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις «δυνάμεις» του σε προσωπικό και με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών του η Διοίκηση των ΕΛΤΑ θα προχωρήσει στις αρχές του 2017 σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ Ειδικότερα σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της διοίκησης των ΕΛΤΑ τον Ιανουάριο του 2017, το ΑΣΕΠ θα προκηρύξει 510 προσλήψεις τακτικού προσωπικού.

Επίσκεψη του Γιάννη Σηφάκη στο ΙΕΚ Αριδαίας

Παρότρυνση του βουλευτή για επάνδρωση των νέων τμημάτων τεχνικών εγκαταστάσεων ΑΠΕ και συνοδών βουνού που εντάχθηκαν φέτος από το Υπουργείο μετά από πρόταση του Διατηρείται και το τμήμα μαγείρων στην Έδεσσα Το δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας και τον διευθυντή του Γιώργο Γιόρτσο επισκέφθηκε ο βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης συνοδευόμενος από τον Πέτρο Τσαρκνιά με την ευκαιρία της έναρξης των ηλεκτρονικών εγγραφών για τις νέες ειδικότητες του ΙΕΚ. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο βουλευτής έδειξε για την επάνδρωση των νέων ειδικοτήτων ( συνοδού βουνού και του τεχνικού εγκαταστάσεων ΑΠΕ) που δημιουργήθηκαν με πρόταση του βουλευτή (σε συνεργασία του με τον Πέτρο Τσαρκνιά και τον διευθυντή του ΙΕΚ) από το Υπουργείο Παιδείας. Οι πρωτοποριακές αυτές ειδικότητες πρέπει να προσελκύσουν το ενδιαφέρον υποψήφιων μαθητευομένων με δεδομένο ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε μια περιοχή που είναι απαραίτητο να ενισχυθεί ο τουρισμούς βουνού και ακόμη κατέχει την πρώτη θέση ανά κάτοικο σε όλη την χώρα στην ανάπτυξη των Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. 

Οι δυνατότητες εύρεσης εργασίας των αποφοίτων αυτών των τμημάτων στην περιοχή θα είναι αυξημένες. Στη συνέχεια ο βουλευτής είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Αριδαίας και συζήτησαν για τα ιδιαίτερα θέματα του ΕΠΑΛ αλλά και για προβλήματα της τεχνικής εκπαίδευσης καθώς και των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων.

Κλείνουν οι λακκούβες στην ΤΚ Φούστανης

Συνεχίζεται το έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου που περιλαμβάνει χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας. Μετά τη Μηλιά όπου άλλαξε η άσχημη εικόνα, σειρά έχει η Φούστανη. Μια Τοπική Κοινότητα με μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Είναι ενδεικτικό ότι έκλεισαν 36 μεγάλες λακκούβες εντός του χωριού. 

Βόμβα Δασκαλόπουλου: Προτείνει προφυλάκιση Μαρινάκη!

Εισήγηση-βόμβα από τον εισαγγελέα Εφετών, Σταμάτη Δασκαλόπουλο, ο οποίος προτείνει όχι μόνο την παραπομπή σε δίκη, αλλά και την προφυλάκιση του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος βαρύνεται με τέσσερα κακουργήματα. «Περιφρονεί την έννομη τάξη, να προφυλακιστεί», αναφέρεται στην πρόταση...

Σύλλογος φιλόζωων Έδεσσας: Κακοί συμβουλάτορες, αδιαφορία και ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής οδήγησαν στην όξυνση του προβλήματοςΗ ανακοίνωση σύγκλησης εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευση του συλλόγου φιλόζωων Έδεσσας είχε ως αποτέλεσμα να δημοσιευτούν σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα ανώνυμα (ως συνήθως) κακόβουλα σχόλια για τον σύλλογο, την δράση και τις ευθύνες του, για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας.

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης: Η μεγάλη του ψεύτη γιορτή

Ο Χρήστος Κιούσης περιγράφει το επερχόμενο εφιαλτικό τριήμερο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, αυτό των εγκαινίων της Έκθεσης. Η πόλη παραδίδεται στις υποσχέσεις και στις μπλε, πράσινες, κέβλαρ στολές. Ο Πρωθυπουργός μας έρχεται...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *