Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Κέρδισε και έδωσε τα χρήματα σε άνεργο

Ο νικητής του ΚΙΝΟ έκανε ένα ολόκληρο πρακτορείο του ΟΠΑΠ να τον χειροκροτήσει...

Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμωπίας 14-11-2013

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας (άρθρο 67 του Ν.3852/2010), που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη, 14 του μηνός Νοεμβρίου, έτους 2013 και ώρα 6:30 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
 

Ντοκιμαντέρ: Μπορμαν: Ο Ρυθμιστης Του Χιτλερ (vid)

Ο υπαρχηγός του Χίτλερ , ο Μάρτιν Μπορμαν ήταν ένας απο τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στο Τρίτο Ράιχ που έλεγχε κάθε πρόσβαση προς τον Χίτλερ και τακτοποιούσε τα πολιτικά και προσωπικά θέματα. Αυτό το Ντοκιμαντέρ επικεντρωνεται στην έντονη προσωπική σχέση μεταξύ του Χίτλερ και του Μπορμαν και δείχνει πως ο Μπορμαν δημιούργησε μια θέση για τον εαυτό του, που κάνεις δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί μέσα στο στενό κύκλο του Χίτλερ. 

Δήμος Πέλλας: Διακήρυξη διαγωνισμού "Κατασκευή ΕΕΛ Δημοτικής Ενότητας Κύρρου"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Πέλλας προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό με σύστημα προσφοράς που περιλαμβάνει μελέτη και κατασκευή (άρθρο 8 Ν. 3669/08) και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την εκτέλεση του έργου:

Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά στα Γιαννιτσά

Για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία συνελήφθη 53χρονος στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Ο ακροδεξιός και επικίνδυνος Αντώνης Σαμαράς

Το μόνο επιχείρημα που του έχει απομείνει είναι να λέει στους ξένους προστάτες του: "βοηθήστε να μείνω γιατί θα τα βρείτε σκούρα με τον Τσίπρα".

Αυτός που παριστάνει ότι κυβερνάει σήμερα τη χώρα, μετά το Κολλέγιο Αθηνών, έφυγε επί χούντας για σπουδές στις ΗΠΑ. Όταν επέστρεψε και τον ρώτησαν ποιες ήταν οι πολιτικές του δραστηριότητες εκεί για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας, απάντησε ότι είχε πολύ διάβασμα και στον ελεύθερο χρόνο του μάθαινε ελληνικούς χορούς. Και μιλάμε για μια περίοδο όπου η δημοκρατική άνοιξη στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, με τους αγώνες κατά του πολέμου στο Βιετνάμ, βρισκόταν στο αποκορύφωμα. Ας είναι. Ο Σαμαράς πρόταξε το διάβασμα. Ας μην τον κατηγορήσουμε γι' αυτό.


ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στην Ελλάδα μετά την πτώση της χούντας και σε ηλικία 26 ετών εκλέγεται βουλευτής Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατία. Τότε η Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε κάνει μεγάλο άνοιγμα στις δυνάμεις του Κέντρου. Όμως ο νεαρός Σαμαράς, από το πολύ διάβασμα, προσχώρησε στην πλέον δεξιά και αντικομμουνιστική τάση του κόμματος, που εκπροσωπούσε ο Ευάγγελος Αβέρωφ. Ο χρόνος κύλησε, ήρθε το ΠΑΣΟΚ και το '90, όταν η Ν.Δ. κατακτά (με την... εξαγορά Κατσίκη) την απόλυτη πλειοψηφία, ο Μεσσήνιος εκτοξεύεται στο υπουργείο Εξωτερικών, παρά τους φόβους του προέδρου Κωνσταντίνου Καραμανλή για την απειρία του.

ΟΤΑΝ γίνεται το μπέρδεμα με τα Σκόπια και την ονομασία, ο Αντώνης, πατριώτης μέχρι το κόκαλο, αρνείται κάθε συζήτηση και συμβιβασμό. Γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά τίποτα. Ο Μητσοτάκης αναγκάζεται να τον απολύσει. Ο Σαμαράς, όμως, θεώρησε ότι το... πατριωτικό κεφάλαιο που συνέλεξε με τη στάση του του δίνει το δικαίωμα να ανοιχτεί σε δικό του κόμμα. Πώς όμως φτιάχνεις κόμμα χωρίς οικονομικές ενισχύσεις; Κάποιοι πάντως κέρδισαν αρκετά από την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο Σαμαράς επιστρατεύει την ευγένειά του. Από κάποιους -μάλιστα- θεωρείται ως ο νέος που σπάει τον αναχρονιστικό δικομματισμό, με τον Μ. Ανδρουλάκη να γράφει ...μαντινάδα με τίτλο "Υπέρ Αντωνίου λόγος". Ξεγέλασε πολλούς σοβαρούς και δημοκρατικούς ανθρώπους, ακόμα και τον Ανδρέα Λεντάκη, μέχρι τα πολιτικά του προσόντα και οι ικανότητες των στενών συνεργατών του να αποδειχτούν φούσκες.

ΑΦΟΥ έκλεισε το μαγαζί της Πολιτικής Άνοιξης, έμεινε σε "κατ' οίκον περιορισμό" για εφτά ολόκληρα χρόνια! Πώς τα έβγαλε πέρα με δύο παιδιά, αφού δεν εργαζόταν ούτε αυτός, ούτε η σύζυγός του; Πώς λέει ότι καταλαβαίνει τι περνά ένας άνεργος και σήμερα του κατάσχουν και το επίδομα ανεργίας, επειδή έχει χρέη; Ξέρετε εσείς άνεργο που να μην έχει χρέη; Μόνο όσοι προλαβαίνουν και πηδήξουν από την ταράτσα! Αυτός ο λαμπρός πατριώτης με πρωτοβουλία του Κώστα Καραμανλή επιστρέφει, παρά τις αντιδράσεις των Μητσοτάκηδων, στη Ν.Δ. αλλά για αρχή με θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο ανιψιός του ιδρυτή, σιγά - σιγά τον επαναφέρει στην εσωτερική πολιτική σκηνή και τον κάνει υπουργό Πολιτισμού, όπου διέπρεψε διορίζοντας στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης υπαλλήλους μόνο από την εκλογική του περιφέρεια!

ΜΠΡΟΣΤΑ στην ισχυρότερη πιθανότητα αναδειχθεί στην ηγεσία του κόμματος η Ντόρα, με τη βοήθεια των καραμανλικών ο Αντώνης Σαμαράς κερδίζει την ηγεσία και αντιπολιτεύεται τον ΓΑΠ με σφοδρή κριτική κατά των πολιτικών λιτότητας και του πρώτου Μνημονίου. Ποντάρει στο λαϊκό ρεύμα. Όταν αυτό το ρεύμα στρέφεται για λύσεις Αριστερά και συγκεκριμένα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σαμαράς προσφέρει γην και ύδωρ στους δανειστές και υπόσχεται, αν γίνει πρωθυπουργός, να υπηρετήσει πιστά και χωρίς αμφισβητήσεις τα συμφέροντά τους, σε βάρος των συμφερόντων της πατρίδας του.

ΕΙΔΙΚΑ σήμερα, όπου οι πολιτικές των Μνημονίων σκορπούν απόγνωση, πόνο και θάνατο σε εκατομμύρια πολίτες, το μόνο επιχείρημα που του έχει απομείνει είναι να λέει στους ξένους προστάτες του: "βοηθήστε να μείνω γιατί θα τα βρείτε σκούρα με τον Τσίπρα"! Ευτύχησε να βρει τη συμπαράσταση του μεγαλύτερου αριβίστα οπορτουνιστή της νεώτερης πολιτικής ιστορίας για να καταφέρει να αντέξει μέχρι σήμερα, εξαγοράζοντας την υποστήριξη όλων των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων που ελέγχουν τα μεγάλα ΜΜΕ, κλείνοντας πραξικοπηματικά την ΕΡΤ! Ήταν λύση ανάγκης μέχρι οι δανειστές να προλάβουν να ιδιωτικοποιήσουν ολόκληρη τη χώρα, να αρπάξουν τον εθνικό της πλούτο και να αφανίσουν ό,τι δεν χρειάζονται. Ακόμα και τους ανθρώπους.

ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, η ανικανότητα και το ακροδεξιό DNA του ανθρώπου, απειλούσε ακόμα και τις ευρωπαϊκές ισορροπίες, με το πατρονάρισμα της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας. Το μήνυμα μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, ήταν σχεδόν επίσημο. Τους μαζεύεις ή απολύεσαι. Ο Σαμαράς είναι πλέον καμένο χαρτί, όπως και ο Βενιζέλος. Η ανατροπή του είναι θέμα κατάλληλου χρόνου. Ακόμα και η παλαιά εγχώρια παραδοσιακή οικονομική ελίτ έχει ανάψει το πράσινο για την πτώση του, καθώς εκτός από την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης, διαλύει και κάθε βιομηχανική παραγωγική δραστηριότητα. Η εμφάνιση των "58" με την υποστήριξη Σημίτη είναι ένα από τα τεστ του συστήματος να προετοιμάσουν τις διάδοχες καταστάσεις, εμποδίζοντας την κατάκτηση της πλειοψηφίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το μήνυμα έχει φτάσει και στη Ν.Δ., όπου οι Καραμανλικοί αντιλαμβάνονται (και πιέζονται) να εμποδίσουν την ακροδεξιά μετάλλαξη του παραδοσιακού αστικού τους κόμματος. Ας ελπίσουμε ο Σαμαράς να μην κάνει περισσότερο κακό στον λίγο χρόνο που του απομένει.

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

πηγή:er-preto.blogspot.gr

Αριδαία: Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών

Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.

Μουσικό στέκι "Το Πρώτο Πάτωμα"

"Το Πρώτο Πάτωμα" Το νέο μουσικό στέκι της Αριδαίας, βραδιές ζωντανής μουσικής κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Χαμός στο twitter για το ΝΑΙ της Τζάκρη

Η Θεοδώρα Τζάκρη είπε ναι στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, διαγράφηκε άμεσα (πιο... άμεσα δε γίνεται) από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και έγινε το κύριο θέμα συζήτησης.

Κατανομή 104,7 εκατ. ευρώ τακτικής επιχορήγησης στους δήμους

Η μηνιαία τακτική επιχορήγηση - δόση Οκτωβρίου - κατανέμεται στους δήμους με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη.

«Χαμένο παράδεισο» στη Μοζαμβίκη βρήκε το Google Earth

Εντοπίστηκε σε βουνό και αποτελεί το μεγαλύτερο υγρό τροπικό δάσος μεσαίου υψομέτρου στη Νότια Αφρικη.

«Πρεμιέρα» για τα τέλη κυκλοφορίαςΞεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας η λειτουργία της εφαρμογής του Taxisnet για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων και μοτοσυκλετών για το 2014. Η ειδική εφαρμογή θα είναι σε ισχύ για πάνω από

Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στην Αλμωπία

Καθηγητής αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας, απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστιμίου, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών όλων των επιπέδων σε πολύ προσιτές τιμές.

Ο Κασιδιάρης «προβάρει» το κοστούμι του... αρχηγού!

Διασπαστικές τάσεις, που είναι δυνατό να οδηγήσουν στη δημιουργία Χρυσής Αυγής... εσωτερικού και εξωτερικού, εκδηλώνονται από τη σύγκρουση του κρατούμενου αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου με τον υπό όρους ελεύθερο «αρχηγεύοντα» Ηλία Κασιδιάρη. Μια κόντρα που κορυφώθηκε μετά

Η Τζάκρη είχε «πολιτικό θάρρος»

Κείμενο συμπαράστασης από την πρώην υπουργό, Μ. Ξενογιαννακοπούλου.

Μοναδικά φωτογραφικά αφιερώματα του National Geographic (30)

Ο υπέροχος κόσμος του National Geographic μέσα από φωτογραφίες


Αποζημιώνουν ακριβά την ΕΡΤ με 21 εκατ. ευρώ -Γιατί έκλεισε τελικά;

Στη Διαύγεια αναρτήθηκε η επείγουσα απόφαση την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και με την οποία εγκρίνεται η

Εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντινόπουλος κατά Τζάκρη

Σφοδρή επίθεση κατά της Θεοδώρας Τζάκρη που ψήφησε «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ και διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Πρωτάθλημα εφήβων: Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 30-45

Ο Πανεδεσσαϊκός κέρδισε εύκολα εκτός έδρας τον Φ.Ο. Αριδαίας με σκορ 30-45, και συνεχίζει αήττητος την πορεία του στον Γ’ όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. Με τη νίκη του αυτή η ομάδα της Έδεσσας φαίνεται να «καθαρίζει» από νωρίς την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πραγματοποιήθηκε η έκθεση φωτογραφίας στο Δυτικό Πέλλας (pics)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Δυτικό Πέλλας στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος " Ανάδειξη του φυσικού

Ξεφτίλα - Άρθρο του Geo E.

Γράφει ο Geo E.
Ξεφτίλα και πάλι ξεφτίλα.Ούτε ο πιο αισιόδοξος ολυμπιακάκιας δεν περίμενε έναν τόσο εύκολο περίπατο στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ.

Επίθεση στην κυβέρνηση από την Θ.Τζάκρη: "Κυβέρνηση με πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας"

«H σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει την χώρα από την κρίση και τα μνημόνια» τονίζει η Θ.Τζάκρη

Σκοπιανή εκκλησία στην Αριδαία θέλει ο Τσαρκνιάς!

Με τη σχισματική εκκλησία των Σκοπίων, που δεν συνεισφέρει οικονομικά στην προσπάθεια του να κτίσει την πρώτη σκοπιανή εκκλησία στη χώρα μας, τα «έβαλε» ο φιλοσκοπιανός Νικόδημος Τσαρκνιάς, ο οποίος αυτοαποκαλείται «επίσκοπος» των υποτιθέμενων «Μακεντόνετς» στη βόρεια Ελλάδα.

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 11/11 τα Ζώδια!

Σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου..


Αθ. Δαβάκης: Ανασκεύασε ότι «υπάρχει ενεργός απειλή από την Τουρκία και υπερσυγκέντρωση δυνάμεων στον Έβρο»

Ανησυχία προκάλεσε η αναφορά του υφυπουργού Άμυνας κ. Αθ. Δαβάκη κατά την συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή, σχετικά με την τουρκική απειλή. Όπως είπε

Το Τοπικό Συμβούλιο νέων Έδεσσας για το Κοινωνικό ιατρείο Έδεσσας

Από το γραφείο τύπου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας, σας γνωστοποιείται ότι:
 

Τραγωδία στο ελληνικό βόλεϊ: Πέθανε ο κόουτς του Αρη, Γιώργος Περσιανλής

Μία ακόμη τραγωδία ζει το ελληνικό βόλεϊ, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη, Γιώργος Περσιανλής.

Ο 47άχρονος τεχνικός υπέστη

Ασφαλιστικό γραφείο "ΒΟΡΡΑΣ"

Ασφαλιστικό γραφείο "ΒΟΡΡΑΣ"

Αβραμίδη Νικολάου

Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ με 153 ψήφους - Δείτε την αντιπαράθεση Τσίπρα Σαμαρά (vids)

Πως εξελίχθηκε η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Έντονη αντιπαράθεση Σαμαρά - Τσίπρα πριν την ψηφοφορία, αλλά και κόντρα Βενιζέλου - Κουβέλη για την κεντροαριστερά (Vids)

Στουρνάρας: Δεν θα ληφθούν άλλα οριζόντια μέτρα

«Στο δημοσιονομικό τομέα, έχουμε καλύψει ήδη το 80% της απαιτούμενης προσπάθειας στον ορίζοντα 2009-2016», ανέφερε στην ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

«Η ολοκλήρωση του

Ανέκδοτα: Η Αννούλα και ο γάιδαρος!

Η Αννούλα ρωτάει τη μαμά της:
- Μαμά τα παιδιά βγαίνουν από εκε

Ένα αφιέρωμα στον Kurt Cobain...

Ο Κερτ Κομπέιν (Kurt Donald Cobain, 20 Φεβρουαρίου 1967 – 5 Απριλίου 1994), ήταν Αμερικανός μουσικός, γνωστός ως ο ηγέτης, τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνθέτης του ροκ συγκροτήματος Nirvana. Σχημάτισε το συγκρότημα το 1987 μαζί με τον Krist Novoselic, και τα επόμενα δύο χρόνια συνδέθηκε με την ανερχόμενη σκηνή του grunge στο Σιάτλ.

National Geographic: Τι θα γινόταν αν έλιωναν όλοι οι πάγοι της Γης;

Αν όλοι οι πάγοι και τα χιόνια της Γης έλιωναν, η στάθμη της θάλασσας θα ανέβαινε κατά 65 ολόκληρα μέτρα με αποτέλεσμα να αλλάξει σημαντικά η μοροφολογία του πλανήτη μας. Το National Geographic εξηγεί:

Απίστευτη φάρσα: Σκελετός οδηγεί μηχανή! (vid)

Μια απίστευτη φάρσα με ένα σκελετό να οδηγεί μηχανή έξω από ένα νεκροταφείο, νύχτα και με χαμηλό φωτισμό. Όπως είναι λογικό οι ανυποψίαστοι περαστικοί το βάζουν στα πόδια. Εσείς άραγε τι θα κάνατε στη θέση τους;


Δείτε το πιο τρομακτικό τρενάκι λούνα παρκ!

Ονομάζεται «Abyss» και είναι το πιο τρομακτικό λούνα παρκ στον κόσμο. Κατασκευάστηκε από Γερμανούς και οι Αυστραλοί είναι περήφανοι που κοσμεί το πάρκο του Perth.

ΈΚΤΑΤΟ: Υπέρ της πρότασης μομφής ψήφισε η Θ.Τζάκρη!-Tην διέγραψε αμέσως ο Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ!

Μεγάλη έκπληξη επικρατεί στους κόλπους της βουλής καθώς η βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη υπερψήφισε την πρόταση μομφής κατά της  κυβέρνησης!

Απίστευτες φωτογραφίες από φωτογράφους που αψηφούν τον κίνδυνο

Ο φωτογράφος Tom Ryaboi συγκαταλέγεται σε αυτούς που η αδρεναλίνη του επιζητά διαρκώς να… χτυπά κόκκινο και η συγκίνηση τον παρακινεί να ανέβει όσο πιο ψηλά μπορεί, να σταθεί στην άκρη πανύψηλων κτηρίων και από εκεί να πατήσει το κλείστρο της μηχανής.

Απογοητευμένοι οι κτηνοτρόφοι της Πέλλας

Αγανάκτηση, απογοήτευση και απόγνωση επικρατεί στους κτηνοτρόφους της Αλμωπίας και γενικότερα της Πέλλας. Ο λόγος;

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *