Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Στην Συρία το τίμημα το πληρώνουν οι λαοί με το αίμα τους - του Σαββίδη Παναγιώτη

Η Συρία εδώ και 8 χρόνια είναι στο στόχαστρο των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε. και βρίσκεται στο επίκεντρο σφοδρών ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

Βράβευση του Μητρ. Εδέσσης Ιωήλ στο ανοικτό Πανεπιστήμιο Γιαννιτσών

Ακριβές αντίγραφο του τιμίου Σταυρού, τον οποίο έφερε πάντοτε εμφανώς στο στήθος του ο Μακεδονομάχος Γκόνος Γιώτας, επέδωσε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ ο Πρόεδρος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρίας Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος», κ. Κωνσταντίνος Κάμτσης ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της συνεχούς συμπαραστάσεως και ενισχύσεως του έργου της Εταιρίας αλλά και της ενεργού συμμετοχής του στον αγώνα για τα δίκαια της Μακεδονίας.

Τελεσίγραφο Ερντογάν στους Κούρδους: Παραδώστε τα όπλα ως το βράδυ – Δεν σκοτώσαμε ποτέ αμάχους

Έβδομη ημέρα της τουρκικής εισβολής στη Συρία και ο Τούρκος πρόεδρος εκδίδει τελεσίγραφα και υποστηρίζει ότι η Τουρκία δεν έχει διαπράξει ποτέ σφαγή αμάχων - Σφοδρές σήμερα (16/10) οι μάχες

Οι κορασίδες του Ικάρου Έδεσσας συνέχισαν νικηφόρα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις

Οι Κορασίδες συνέχισαν τα θετικά αποτελέσματα πραγματοποιώντας τη δεύτερη τους νίκη με 3-0 σετ στο πρωτάθλημα. Στο δρόμο τους αυτή τη φορά βρέθηκε η ομάδα της Αριδαίας και συγκεκριμένα ο ΦΟΑ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κοριτσιών του ΦΟΑ το σκορ μαρτυρά τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων (25-08, 25-03 και 25-07). 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *