Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Στις 18 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18 Απριλίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 (7.00΄μ.μ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Βαγγέλης Θωμάς : Γιατί αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος..

Είμαι ένας από εσάς και με αυτή την πεποίθηση, θέλω να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προθέσεις μου για την Έδεσσα και την Βεγορίτιδα που αγαπώ και μεγάλωσα. Συμμετέχω για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας - Βεγορίτιδας, όχι από φιλοδοξία και «κοινωνική καταξίωση», αλλά επειδή κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν οι άλλοι για εμένα, χωρίς εμένα.

Τέλη κυκλοφορίας: Πριν από το Πάσχα η τροπολογία για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας με τον μήνα

Έτοιμη προς κατάθεση στη Βουλή είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για την πληρωμή και φέτος των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα.

Αφιέρωμα: Η 4η Σταυροφορία το 1201

Η Δ' Σταυροφορία ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Πάπα Ιννοκέντιου Γ' το 1201, για την κατάληψη των Αγίων Τόπων, που κατείχαν οι Μουσουλμάνοι. Ολοκληρώθηκε στις 12 Απριλίου 1204, με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και την προσωρινή κατάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, χωρίς τη θέληση του Ποντίφικα.

Συγχαρητήρια επιστολή

Τα ποιο θερμά μας συγχαρητήρια στον αγαπημένο μας

Συνέντευξη του Θανάση Αγαπητού, υποψήφιου περιφερειάρχης της Ανταρσίας στην Κ. Μακεδονία

Συνέντευξη του Θανάση Αγαπητού, υποψήφιου περιφερειάρχης της Ανταρσίας στην Κ. Μακεδονία στον δημοσιογράφο Λάζαρο Θεοδωρακίδη και τον Real FM 107.1

Ανακοίνωση ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ: Αρχίζουν οι εγγραφές εργατών για το 2019

Η κονσερβοποιϊα "ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ" αρχίζει εγγραφές εργατών για την παραγωγική περίοδο 2019. Μέχρι να ανακοινωθούν οι κατά τόπους περιοχές όπου θα γίνουν οι εγγραφές, μπορείτε να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας μας στο Μαυροβούνι Σκύδρας.

Νίκη και το τμήμα Προμίνι του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών με επικράτηση επί του Εδεσσαικός BC

Με εντός έδρας νίκη συνέχισε για το Τουρνουά Προμίνι της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. το τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 07/04/2019, στο κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών, κερδίζοντας την ομάδα του Εδεσσαικού BC με σκορ 82-41.

ΟΑΕΔ: Νωρίτερα πληρώνεται το επίδομα ανεργίας και το δώρο Πάσχα

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. 

Αναδρομικά: Ποιοι δικαιούνται μέχρι και 25.000 ευρώ - Πότε θα λάβουν τα χρήματα

«Κλείδωσαν» τα αναδρομικά συντάξεων από 2.500 έως 25.000 ευρώ για έξι κατηγορίες δικαιούχων, με επιστροφές παράνομων μειώσεων σε παλιούς συνταξιούχους όλων των Ταμείων.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *