Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Δραστηριότητες Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμωπίας "ΑΡΙΩΝ"

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Αλμωπίας «Ο ΑΡΙΩΝ»,σας ανακοινώνει ότι: Συμμετείχε με την τετραφωνική του χορωδία,υπότην διεύθυνση του μαέστρου Ουρούμη Δημητρίου,στην συνάντηση χορωδιών που διοργάνωσει ο Kαλλιτεχνικός/ΠολιτιστικόςΣύλλογος Κουφαλίων,στα Κουφάλια,στο 2 ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ με τίτλο:΄΄Στο μπαλκόνι τωνΑστεριών΄΄,την Κυριακή 24-04- 2016 με ώρα έναρξης : 18.30μμ.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία,κατά την κοινή ομολογία των θεατών και των άλλων χορωδιών που έλαβαν μέρος εκείνη την βραδιά.

Επίσης ο «Αρίων» σας ενημερώνει ότι θα λάβει μέρος στη συνάντηση των τοπικών χορωδιών που θα γίνει στην Αριδαία στο Ξενιτίδειο πνευματικόμ κέντρο στις 05-06- 2016 ημέρα Κυριακή, με ώρα έναρξης 21.00 μμ.Τέλος ο σύλλογός μας, εύχεται:

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ Σ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ο

Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας

ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

Αλμωπός Αριδαίας: Συνεχίζεται η προπώληση των καρτών διαρκείας


 
 Προπώληση των καρτών διαρκείας
 
 
Συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς η προπώληση των καρτών διαρκείας γιατους εντός έδρας αγώνες μπαράζ για την άνοδο του Αλμωπού στη Γ' εθνικήκατηγορία.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε κάρτες στο κατάστημα οπτικών Μπαλκατζής Παναγιώτης στο κατάστημα Ψαθήρι στα φανάρια Ξιφιανής και στοκατάστημα Γερμανός Η τιμή της κάρτας διαρκείας είναι 20 ευρώ.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *