Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Χαρίζεται αρσενικό σκυλάκι

Χαρίζεται ο κούκλος της φωτογραφίας. Το όνομα του είναι Βούδας. Πολύ φιλικός, ήσυχος, 37 κιλά, περίπου 2 ετών. Είναι στειρωμένος, έχει κάνει αιματολογικές εξετάσεις, δεν έχει καλαζάρ, είναι μια χαρά στην υγεία του. Προς το παρόν φιλοξενείται στο Κορωπί, κι όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τον γνωρίσει από κοντά. Οι φωτογραφίες τον αδικούν, έχει υπέροχο χαρακτήρα. Όποιος θέλει να τον κάνει δικό του ας επικοινωνήσει στα τηλ. 6932-622329 & 6974-979003.

Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης: Ποιοι το δικαιούνται και πότε θα το πάρουν

Περίπου 700.000 δικαιούχους που διαβιούν σε συνθήκες ακραίες φτώχειας θα καλύψει σε ολόκληρη τη χώρα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) - Ποια είναι τα εισοδηματικά κριτήρια

Η εφαρμογή του προγράμματος αναμένεται να ανοίξει μετά τα μέσα Ιανουαρίου.
Τα ποσά ξεκινούν από 200 ευρώ το μήνα και φτάνουν ως και τα 500 ευρώ το μήνα ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι για το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ θα λάβουν:
  • Για μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 200 ευρώ τον μήνα.
  • Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού: επιπλέον 100 ευρώ τον μήνα.
  • Για κάθε ανήλικο μέλος, προσαύξηση του ποσού κατά 50 ευρώ κάθε μήνα.
Εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια:

Ακίνητη περιουσία

Η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 90.000 ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως 150.000 ευρώ.

Κινητή περιουσία

1. Η αντικειμενική δαπάνη της κινητής περιουσίας του νοικοκυριού (επιβατικά ΙΧ αυτοκίνητα ή και δίκυκλα) δεν μπορεί να υπερβαίνει στο σύνολό της το ποσό των 6.000 ευρώ.
2. Το συνολικό ύψος εισοδήματος ή καταθέσεων του νοικοκυριού ή/και η τρέχουσα αξία μετοχών, ομολόγων κ.λπ. δεν μπορεί να υπερβαίνουν το εξής ποσό, έως έξι μήνες πριν από την υποβολή της αίτησης:
  • Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 1.200 ευρώ.
  • Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 1.800 ευρώ.
  • Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 2.100 ευρώ.
  • Για νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και δύο ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη: το όριο που τίθεται είναι τα 2.400 ευρώ.
  • Για νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή δύο ενήλικα και τρία ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερα ανήλικα μέλη: το όριο αυξάνεται στα 2.700 ευρώ.
  • Για νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και τέσσερα ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με πέντε ανήλικα μέλη: το όριο φτάνει στα 3.000 ευρώ.
Η αίτηση για συμμετοχή στο Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης ΚΕΑ γίνεται από το μέλος του νοικοκυριού το οποίο υπέβαλε την πλέον πρόσφατη φορολογική δήλωση ή από τον/τη σύζυγό του. Είτε απευθείας από τον αιτούντα μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.keaprogram.gr
 
 

Ξεκίνησε και επίσημα η προπώληση για τον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας

Ξεκίνησε και επίσημα η προπώληση για τον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στο κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ. Εισητήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα 
 
ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 
 
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΞΙΔΗ 
 
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΜΒΟΛΗ 
 
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΘΕΝΗ 
 
Τηλέφωνο reserve : 6970145578 & 6946330711

Στον τελικό της ΕΚΑΣΚΕΜ οι Κορασίδες του Πανεδεσαικού 41-25 την ΑΓΕ Πιερίας

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να υπερπιστεί τον περυσινό τίτλο του εμφανίστηκε σήμερα ο Πρωταθλητής Κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ Πανεδεσσαικός . .Στον έναν ημιτελικό της φετινής διργάνωσης που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στην Βέροια κέρδισε εύκολα με 41-25 την ΑΓΕ Πιερίας και προκρίθηκε στον τελικό του επόμενου Σαββάτου .Καθοριστικό για την άνετη επικράτηση των κοριτσιών του Πανεδεσσαικού το 3ο δεκάλεπτο όπου δεν δέχθηκαν ούτε πόντο (!) ξεφεύγοντας με 32-15Τα δεκάλεπτα 1ο 12-9 , 2ο ( 11-6,) 23-15 (ημίχρονο) 3ο ( 9-0 )32-15 ,4ο (9-10) 41-25 (τελικό σκορ)ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (Μίλτσης) ΠΑΧΟΥ Π , ΚΑΜΤΣΗ Μ, ΜΑΥΡΙΔΟΥ Ε , ΚΟΥΡΣΑΡΑΚΟΥ Π,ΜΠΑΡΟΥΤΣΗ Μ 8,ΑΓΓΈΛΟΥ Α 2,ΚΑΡΤΣΑΜΑΡΗ Α 22 , ΠΑΧΟΥ Ι-, ΚΕΛΕΣΗ Ε 7,ΜΠΟΥΤΚΑΡΗ Ε.2

Συντήρηση και επισκευή δικτύων ομβρίων υδάτων στο Δήμο Αλμωπίας

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Ε. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΑΡΙΔΑΙΑ, ΒΟΡΕΙΝΟ, ΠΕΥΚΩΤΟ, ΑΨΑΛΟΣ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΓΑΡΕΦΙ, ΝΕΟΧΩΡΙ)Στην προκήρυξη του έργου που αφορά στη συντήρηση και επισκευή δικτύων ομβρίων υδάτων προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, ενώ η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/1/2015 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημαρχείο.

Στα πλαίσια των εργασιών, θα γίνουν εκσκαφές, διάστρωση και εγκιβωτισμός με άμμο, τοποθέτηση αγωγών ομβρίων, αποκατάσταση του οδοστρώματος και τοποθέτηση φρεατίων με σχάρες σε Αριδαία, Πευκωτό, Άψαλο και Νεοχώρι και επισκευή τσιμενταυλάκων σε Βορεινό, Πιπεριά και Γαρέφι.

Οι φωτογραφίες που έχουν αποσταλεί με το παρόν δελτίο τύπου, παρουσιάζουν τα προβλήματα που υφίστανται στους παραπάνω οικισμούς και τα οποία θα λυθούν με την παραπάνω παρέμβαση.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του παραπάνω έργου ανέρχεται σε 11.998 ευρώ (με Φ.Π.Α. 24%).

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Με όσα μέσα διαθέτουμε προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε ουσιαστικά. Οι παραπάνω παρεμβάσεις αφορούν προβλήματα τα οποία διαπιστώσαμε κατά τις επισκέψεις μας στα χωριά. Στόχος μας είναι να ιεραρχούμε σωστά όλα τα ζητήματα και να δίνουμε λύσεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Θα ακολουθήσουν βέβαια και άλλα ανάλογα έργα που θα αφορούν τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες».

Νίκος Παπαδόπουλος: «Στον Απόλλωνα πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια, πιστεύω πως θα ανέβει»

Ο Αριδαιώτης στην καταγωγή και επί 5,5 χρόνια ποδοσφαιριστής των κοκκινόμαυρων, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλησε στο metrosport.gr

Unboxholics: Snowboard στο δρόμο! [ΒΙΝΤΕΟ]

Αρπάξαμε την ευκαιρία του χιονιού και εφόσον το έστρωσε για τα καλά στην Αριδαία, κάναμε κάτι ασυνήθιστο: snowboard στο δρόμο, κυρίως γιατί μπορούμε!

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Νίκη του ΓΑΣ Εδεσσας 54-61 στα Γιαννιτσά τον Μ.Αλέξανδρο & Πανεδεσσαικός-Αλεξάνδρεια 78-52

Στο τελευταίο πεντάλεπτο κρίθηκε το χθεσινό τοπικό ντέρμπυ των Γιαννιτσών ανάμεσα στον Μ.Αλέξανδρο και τον ΓΑΣ Εδεσσας με τους φιλοξενούμενους πιο αποφασιστικούς να παίρνουν την νίκη 54-61 ,παραμένοντας ζωντανοί στο κηνύγι της πρώτης τετράδας. Αντίθετα ο "Μέγας" έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού
Τα δεκάλεπτα
1ο 12-13 , 2ο (15-16) 27-29 (ημίχρονο) 3ο (14-11) 41-40 4ο (13-21) 54-61 (τελικό σκορ)

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κοτλέας) Στόιτσης Κ 4, Στόιτσης Γ. 8 (2 τρ) Πατσιάνης 5 ,Μόσχου 2,Καρύπης Χατζηλαμπρινός 8, Μπογδάνης 15 , Στόγιος 4, Αργυρόπουλος 6

ΓΑΣ (ΛούσηςΛ.) Λούσης 1, Γεωργιάδης, 6 (2 τρ) Δουλκερίδης, Υφαντίδης 2,Τσολάκης, Μπίκου,Τότλης 3,Δημητρόπουλος 25 (3 τρ) Βεκόπουλος 5 (1 τρ) Τεντζέρης, Χαραλαμπίδης 13, Δοδόπουλος 6Πανεδεσσαικός-Αλεξάνδρεια 78-52Ο Πανεδεσσαικός συνέτριψε πριν λίγο με σκορ 78-52 την Αλεξάνδρεια για την 13η αγωνιστική της Α Ανδρών ΕΚΑΣΚΕΜ,παραμένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας .
Το παιγνίδι κρίθηκε ουσιαστικά από το α μέρος όταν οι γηπεδούχοι κυριαρχώντας κατά κράτος και στις δύο πλευρές του γηπέδου πήραν διαφορά 24 πόντων. Αξίζει να τονισθεί η εξαιρετική άμυνα των γηπεδούωων στο α ημίχρονο όπου ειδικά στην 2η περίοδο δεν δέχθηκαν ούτε πόντο (!) ενώ και επιθετικά αξιοσημείωτος ήτανοεπιθετικός πλουραλισμός των νικητών με πέντε παίκτες να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων και τους νεαρούς Γιαννούλτση -Ντουλαβέρη να κλέβουν τις εντυπώσεις


Τα δεκαλεπτα 1ο 23-17 , 2ο (18-0) 41-17 (ημίχρονο) 3ο (18-22 ) 59-39 4ο (19-13) .78-52 (τελικο σκορ)

ΠΑΝΕΔΕΣΑΙΚΟΣ (Βατός) ΠΕΤΚΟΣ 15,ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ 12,ΓΙΑΝΝΟΥΛΤΣΗΣ 11 ,ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΗΣ 13,ΤΣΑΜΗΣ 2, ΚΛΗΝΤΣΑΡΗΣ 4,ΝΤΟΥΛΑΒΕΡΗΣ 15, ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ 2,ΤΟΤΛΗΣ 4,ΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣ
Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ |anonym-filathlos.blogspot.gr

«Κλέβει» κι άλλον πρώην βουλευτή του Σταύρου η Φώφη


Περαιτέρω διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ επιθυμεί η Φώφη Γεννηματά εξ ου και απευθύνει κάλεσμα σε κάθε νυν ή πρώην βουλευτή που αναζητεί πολιτική στέγη ώστε να διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Οκτώ κροίσοι έχουν τον μισό παγκόσμιο πλούτο


Ο πλούτος οκτώ συνολικά ατόμων, όλοι τους άνδρες, ισούται με τον πλούτο του φτωχότερου μισού του πληθυσμού της Γης, σύμφωνα με έκθεση της οργάνωσης Oxfam που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και βασίζεται σε στοιχεία από την ελβετική τράπεζα Credit Suisse και το περιοδικό Forbes.

Αλμωπία: Κλειστά Γυμνάσια και Λύκεια - Ανοιχτή η μαθητική εστία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΣΤΙΣ 16 -1 -2017. (ΑΡ.ΠΡΩΤ. 777/64/16-1-2017)
Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ
Κλειστές θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου (αριθμ. Πρωτ. 777/64/16-1-17) οι σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια), λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης, ιδιαίτερων συνθηκών και αδυναμίας μετακίνησης των λεωφορείων. Για τα υπόλοιπα σχολεία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Κλειστές οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πλην της πόλης της Αριδαίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ -ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΙΣ 16-1 -2017. (ΑΡ.ΠΡΩΤ. 781/66/16-1 2017 )

Κλειστές θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου (αριθμ. Πρωτ. 781/66/16-1-17) οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) σε όλη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (εκτός λειτουργίας το 3ο & 5ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας λόγω προβλημάτων), λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην επικράτεια του Δήμου Αλμωπίας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *