Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Προσλήψεις 12 ατόμων στα Λουτρά Πόζαρ

Η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Ο Ιρλανδός

Ο «Ιρλανδός» είναι γεμάτος παράδοξα. Χρηματοδοτήθηκε από την μικρή οθόνη, αλλά αποτελεί βαθιά υπόκλιση στην μεγάλη. Είναι το απόσταγμα της καριέρας του Mάρτιν Σκορσέζε στο γκανγκστερικό σινεμά και μία εντελώς νέα ανάγνωση στο είδος. Μία επική, μεγαλειώδης ταινία που, ταυτόχρονα, βιώνεται ως προσωπικός ψίθυρος.

Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος»: Βιβλιοπαρουσίαση μετά μουσικής στην Έδεσσα

Ο «Μαραγκός» και τα «Γεφύρια»

Βιβλιοπαρουσίαση μετά μουσικής!

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 κι ώρα 19:00΄, με τα εξής είκοσι δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας Δήμου Αλμωπίας

Η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας, θέλοντας να ενισχύσει την σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες , συνεχίζει την ενημέρωση για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν με τα μηχανήματα του εργοταξίου στο προηγούμενο διάστημα.

Πρώην προπονητής του Εδεσσαϊκού έγινε διοικητής νοσοκομείου στο Κιλκίς

Ο Γιάννης Ανδρίτσος είχε καθίσει στον πάγκο του Εδεσσαϊκού από το 1991 έως και το 1995

Διπλή απειλή Ερντογάν: Θα προχωρήσει η συμφωνία με τη Λιβύη, δεν φεύγουμε από την αν. Μεσόγειο

Διπλό μήνυμα προς την Αθήνα έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τόσο για τη συμφωνία που έκανε η Τουρκία με τη Λιβύη για τα θαλάσσια σύνορα, όσο και για τις γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο, παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκαλούν οι τελευταίες κινήσεις της Αγκυρας.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην κεντρική πλατεία Αριδαίας

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ – ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην κεντρική πλατεία Αριδαίας.

Αφιέρωμα: Γουίνστον Τσόρτσιλ

Άγγλος πολιτικός, στρατιωτικός, δημοσιογράφος και συγγραφέας. Έμεινε στην ιστορία ως ο «πατέρας της νίκης» για τη σημαντική συμβολή του στη συμμαχική επικράτηση στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας έως και δέκα βαθμούς την Κυριακή

Ψυχρές και ξηρές αέριες μάζες αρκτικής προέλευσης, που ήδη επηρεάζουν τον καιρό της Βόρειας και της Κεντρικής Ευρώπης, κινούνται γρήγορα με κατεύθυνση ανατολική-νοτιοανατολική και την Κυριακή αναμένεται να περάσουν τα βόρεια σύνορα της χώρας μας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *