Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Τα μέλη του ΕΟΣ Αριδαίας στην Άνω Κορυφή

Με τον κάμπο της Αλμωπίας να καίγεται από τον καύσωνα, τα μέλη του ΕΟΣ Αριδαίας ανέβηκαν στην Άνω Κορυφή την Παρασκευή 9 Αυγούστου αναζητώντας μια ανάσα δροσιάς στους πρόποδες του Βόρα, στις παρυφές του Μαύρου Δάσους όπου και κατασκήνωσαν ως την Κυριακή.

Η παράσταση των δελφινιών στο Αττικό Ζωολογικό πάρκο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τα Δελφίνια είναι εδώ! Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο με μεγάλη χαρά καλωσορίζει τα νέα του μέλη , τα 4 δελφίνια, τη Χλόη, τον Ιάσονα, τον Ερμή και την Κάλλια καθώς και 2 θαλάσσια λιοντάρια Καλιφόρνιας, τη Μάρα και τον Τσάρλι.

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Μέχρι πότε ισχύει η παράταση για υποβολή αιτήσεων

Μέχρι τον έλεγχο και έγκριση (ή όχι) των νέων αιτήσεων παραμένουν ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο οι υφιστάμενοι δικαιούχοι

Αφιέρωμα: Το μπλόκο της Κοκκινιάς, 17 Αυγούστου 1944


 Ήταν ξημερώματα της Πέμπτης 17 Αυγούστου 1944, όταν δεκάδες μηχανοκίνητα και πεζοπόρα τμήματα του Γερμανικού Στρατού μαζί με Γερμανούς και Έλληνες ταγματασφαλίτες εισέβαλαν στη Νίκαια από την περιοχή της Πέτρου Ράλλη, στο ύψος του Γ' Νεκροταφείου και από το Περιβολάκι (Πλατεία Δαβάκη) και την περικύκλωσαν.

Βόρεια Μακεδονία: Επιγραφή στο άγαλμα του Μ. Αλέξανδρου που αναγράφει πως είναι Έλληνας

Επιγραφή η οποία αναγράφει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Έλληνας, τοποθετήθηκε στο άγαλμά του, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *