Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Φ.Ο. Αριδαίας: Συνεχίζει με τον προπονητή Παναγιώτη Τζιβάνη

Ο Φ.Ο. Αριδαίας με χαρά ανακοινώνει τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Τζιβάνη, ως προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ. 

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Αλμωπίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, για λόγους βελτίωσης και συντήρησης του δικτύου θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στον Δήμο Αλμωπίας στις παρακάτω περιοχές:

Αφιέρωμα: Το Μεγάλο Σχίσμα

Με τον όρο «Σχίσμα» εννοούμε τη διάσπαση της αδιαίρετης κατά την πρώτη χιλιετία Χριστιανικής Εκκλησίας, που συνέβη συμβατικά το 1054...

Κοινωνικός τουρισμός: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

Ποιοι αποκλείονται από το πρόγραμμα - Ποια είναι η διαδικασία των ενστάσεων και η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή τους

Μπίνος: Δηλώνουμε το "παρών" στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"

Συγκροτείται νέα διοίκηση στον Εδεσσαϊκό

Λύση στο διοικητικό πρόβλημα της ομάδας φαίνεται να αποτελεί η εκδήλωση της πρόθεσης ανάληψης της προεδρίας του Συλλόγου, από τον γνωστό γιατρό και πρώην πρόεδρο του Εδεσσαϊκού Ανάστασιο Κούκο.

Επενδύσεις χωρίς επενδύτη κ. Δήμαρχε δεν γίνονται!

Την Παρασκευή 10/07/2020 στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο εμφανιστήκαν οι επενδυτές των 60 και πλέον εκατομμυρίων μετά από απαίτηση μας ώστε να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό πλάνο τους. Από τη διαδικασία και τις ερωτήσεις που τέθηκαν από επικεφαλής και δημοτικούς συμβούλους φάνηκε καθαρά ότι οι άνθρωποι πέρα από ευγενέστατοι δεν ήταν επενδυτές.

Σάκης Χατζηδημητρίου: «Δεν είναι στραβός ο γιαλός κ. Μπάτση, στραβά αρμενίζετε»

Με ειλικρινή λύπη και απορία διαπιστώνουμε, ότι η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας για τον τρόπο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου εξακολουθεί πεισματικά και αυταρχικά να επιμένει στην δια περιφοράς, εξ αποστάσεως, συνεδρίαση.

Ερντογάν: "Το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας σε τζαμί μας υπενθυμίζει τι εστί κατάκτηση της Πόλης!"

«Για να κατανοήσουμε την 15η Ιουλίου, πρέπει να καταλάβουμε τι σημαίνει η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης, την οποία υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά με το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας για προσευχή», είπε με νόημα

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *