Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Δεν θα συμμετέχει στις εκλογές η «Νέα Πρόταση Πολιτών Έδεσσας – Βεγορίτιδας»

Η «Νέα πρόταση Πολιτών Έδεσσας-Βεγορίτιδας» ανακοινώνει ότι δεν θα μετάσχει στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Έδεσσας για λόγους πέραν των δυνάμεων της, δεδομένου ότι οι οικονομικές συνθήκες δεν της το επιτρέπουν, ούτε και η εξάρτηση της από διάφορα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Συνεχίζει στην ομάδα των Γιαννιτσών και τη νέα χρονιά ο Καβακάς

Τα βρήκαν σε όλα και έδωσαν τα χέρια, ο πρόεδρος των Γιαννιτσών Τεο Δανιηλίδης και ο τεχνικός της ομάδας Τίμος Καβακάς, η συμφωνία πραγματοποιήθηκε και σήμερα μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλμωπό ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας των 2 πλευρών.

Promachia 2019 με τη στήρικη και την ευγενική χορηγία της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών

Σε μία υπέροχη τοποθεσία πάνω από τους Προμάχους, με μία επιβλητική θέα που η ομορφιά της κόβει την ανάσα, πραγματοποιούνται τα PROMACHIA 2019.

Αναδρομές: Ελληνική Επανάσταση - Η Μάχη του Λεβιδίου 1821

Αποφασιστική μάχη για την ανύψωση του ηθικού των επαναστατημένων Ελλήνων, που δόθηκε στις 14 Απριλίου 1821 στο Λεβίδι, ένα χωριό που είναι χτισμένο στις ανατολικές πλαγιές του Μαινάλου, 25 χιλιόμετρα βόρεια της Τρίπολης.

Στο Μεσολόγγι και στα Ιωάννινα η ακαδημία του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών

Ένα πολύ όμορφο διήμερο φιλικών παιχνιδιών διοργάνωσε η ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου 2019.

Πρωτιά για την Ελλάδα: Γεννήθηκε μωρό από τρεις γονείς

Μωρό από τρεις γενετικούς γονείς έφερε στον κόσμο μια 32χρονη Ελληνίδα μετά την υποβολή της σε τεχνητή γονιμοποίηση με τη συνδρομή Ελλήνων και Ισπανών γιατρών εξειδικευμένων στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή σε μια παγκόσμια ιατρική πρωτιά για τη χώρα μας.

ΟΑΕΔ: Αυτά είναι τα νέα προγράμματα για 24.000 ανέργους

Πέντε νέα προγράμματα για την μείωση της ανεργίας προετοιμάζει ο οργανισμός, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας. Τα νέα προγράμματα προβλέπουν συνολικά 24.000 θέσεις. Απευθύνονται σε ποικίλες και διαφορετικές ομάδες.

Μήνυμα Νίκης από τους 35 υποψηφίους Συμβούλους της Δ.Ε. Κρύας Βρύσης στον Θεόδωρο Θεοδωρίδη

Συνάντηση με τους παρόντες υποψηφίους Κοινοτικούς και Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης είχε σήμερα το μεσημέρι ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» και υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Ο Συνδυασμός «Πέλλα Μπροστά» θα κατέλθει με πλήρης ψηφοδέλτια σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Πέλλας και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητες οι συναντήσεις για τον συντονισμό των δράσεων και όλων των υποψηφίων. Παρόμοιες συναντήσεις θα γίνουν και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.

Πασχαλινό Bazaar του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αριδαίας διοργανώνει Πασχαλινό παζάρι (bazaar) από την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 έως και την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 σε χώρο της Λέσχης Φρουράς Αξιωματικών Αριδαίας. Θα εκτεθούν οι πασχαλινές κατασκευές που δημιούργησαν με πολύ μεράκι οι μαθητές με τους καθηγητές τους, στα εργαστήρια του σχολείου μας.

Play Off Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: ΦΟ Αριδαίας - Ικαροι Γιαννιτσών 71-67

Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 71-67

Στο 80% οι καταστροφές σε ροδάκινα-νεκταρίνια στην Ημαθία

Εκτεταμένες ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες, με ροδάκινα και νεκταρίνια, προκάλεσε η χαλαζόπτωση που έπληξε την Παρασκευή την περιοχή της Ημαθίας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *