Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φ.Ο. Αριδαίας

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 26/8 η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φ.Ο. Αριδαίας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που ξεκινά στις 13 Οκτωβρίου. 

Αυτά είναι τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ - Τι θα ισχύσει για νυχτερινό και έκπτωση συνέπειας

Πακέτο διάσωσης της ΔΕΗ ύψους 500 εκατ. ευρώ με ουδέτερο αποτέλεσμα για τους καταναλωτές, καθώς οι αυξήσεις στην κιλοβατώρα αντισταθμίζονται από τις μειώσεις του ΦΠΑ και του Ειδικού Τέλους Μείωσης Αερίων Ρύπων (πρώην τέλος ΑΠΕ). αποφασίζει μεθαύριο Παρασκευή το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.

Συγχαρητήριο μήνυμα Κοινωνίας σε Κίνηση για τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων η Κοινωνία σε Κίνηση θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μαθήτριες που συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι.

Η «αριστεία» των νέων μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού


Την Τρίτη 27 Αυγούστου, του Αγίου Φανουρίου ανήμερα, η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας καλεί σε ακρόαση τα προτεινόμενα από την Κυβέρνηση μέλη για την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Λόγω της μεγάλης εορτής όλοι αναμένουν να φανερωθούν όλα τα «μυστικά» που μπορεί να υπάρχουν γύρω από τα προτεινόμενα μέλη.

Οι 2 νικητές για το Live Μωρά στη Φωτιά & Λουδίας στην Αριδαία!


Έτοιμοι για τη μεγαλύτερη ροκ συναυλία στην Αριδαία; Το ialmopia.gr κλήρωσε 2 δωρεάν προσκλήσεις για το Live που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αύγουστου στο Ανοιχτό Θέατρο Δασάκι Αριδαίας! 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *