Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

IALMOPIA LIVE: Παίξαμε Street Tennis στον πεζόδρομο της Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου η εκδήλωση street tennis στον κεντρικό πεζόδρομο της Αριδαίας, με διοργανωτές τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας και την συνεργασία του Δήμου Αλμωπίας.

Κόντρες σε 3 από την 4 ΔΗΜΤΟ της Πέλλας!

Τι και αν η οικονομία της Χώρας έχει χαντακωθεί. Τι και αν τα Κόμματα έχουν απαξιωθεί. Εντούτοις στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας νέος αέρας έχει έρθει ύστερα από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Έτσι 3 από τις 4 ΔΗΜΤΟ έχουν 2 υποψηφίους Προέδρους. Θυμίζουμε πως οι εκλογές γίνονται την Κυριακή στις κατά τόπους τοπικές επιτροπές. Δεν υπάρχουν χωρισμένα στρατόπεδα και όλοι οι υποψήφιοι έχουν την φιλοδοξία να βοηθήσουν το Κόμμα. Άλλωστε το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας το οποίο κατά την άποψη μας είναι παρωχημένο και ανεπίκαιρο προβλέπει ότι όλα τα μέλη της ΔΗΜΤΟ είναι εκλέκτορες για την εκλογή Προέδρου της ΝΟΔΕ από ένα συνονθύλευμα 80 περίπου ατόμων. Στην εποχή λοιπόν των ανοικτών διαδικασιών για μια τόσο σημαντική θέση ψηφίζουν μόνο στελέχη μετρημένα σε δεκάδες. Έτσι λοιπόν θα υπάρχει ένα κόμμα όπου ο Πρόεδρος του θα εκλέγεται από τη Βάση ενώ ο εκφραστής της Βάσης πρόεδρος της ΝΟΔΕ από την καμαρίλα, τα παρασκήνια και τις βαρονίες. Πάμε παρακάτω να γνωρίσουμε μερικούς από τους υποψηφίους.

Δήμος Πέλλας
Ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου είναι επιχειρηματίας με καταγωγή από την Κρύα Βρύση που κινείται χρόνια στα Γιαννιτσά ενώ έχει ασχοληθεί με τα κοινά ως υποψήφιος σε διάφορες εκλογές. Είναι πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κρύας Βρύσης. ο Μηνάς Παρανός είναι μέλος της ΔΗΜΤΟ χρόνια στο Κόμμα αλλά και στους συλλόγους και έλκει την καταγωγή του από την Αραβησσό. Στις εκλογές σαφώς και δεν υπάρχουν φαβορί πάραυτα φαίνεται ότι είναι ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου. Δικαίωμα ψήφου έχουν 3.340 μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας από τον Δήμο Πέλλας. Πρόεδρος στην προηγούμενη θητεία ήταν ο Νίκος Θωμαϊδης ο οποίος θα κατέβει ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και δεν φαίνεται να στηρίζει ανοικτά κάποιον από τους δυο.

Δήμος Αλμωπίας

Υποψήφιοι είναι ο Παύλος Γιουρούρης και ο Γιάννης Σαπακόλης. Ο Παύλος Γιουρούκης ήταν επί δυο θητείες μέλος της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας το ίδιο και ο κος Σαπακόλης. Προβάδισμα φαίνεται να έχει ο πρώτος μιας και διαθέτει την στήριξη αρκετών στελεχών της περιοχής ενώ ο δεύτερος είναι ποιο οργανωτικός και ασχολείται προσωπικά πόρτα πόρτα. Προηγούμενη Πρόεδρος είναι η Γεύση Πασχαλίδου που επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Στην Αλμωπία δικαίωμα ψήφου έχουν 1.316 μέλη και φίλοι του Κόμματος.
Δήμος Έδεσσας
Ο Γιώργος Σέξτος αριστερά στη φώτο.


Ο Κώστας Μπατσίρης
Και εδώ υπήρξε κόντρα της τελευταίας στιγμής με την υποψηφιότητα του νυν Προέδρου Γιώργου Σέξτου την τελευταία στιγμή. Έτερος υποψήφιος ο Κώστας Μπατσίρης. Υπήρξαν εντάσεις γύρω από αυτό το ζήτημα αλλά την τελευταία στιγμή τα πράγματα ηρέμησαν. Ο Γιώργος Σέξτος έχει το προβάδισμα ως νυν Πρόεδρος αλλά η αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη καθώς ο Κώστας Μπατσίρης έχει εμπειρία και συμμετοχή κατά το παρελθόν στα τοπικά της Νέας Δημοκρατίας. Στην Έδεσσα ψηφίζουν 1.078 πολίτες.

Δήμος Σκύδρας
Μοναδικός υποψήφιος έμεινε ύστερα από έντονο παρασκήνιο ο Βαγγέλης Λόγγος πρώην ειδικός συνεργάτης του πρώην Υπουργού Γιώργους Καρασμάνη. Ο κος Λόγγος είναι σήμερα εν ενεργεία Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας.


από το Meapopsi.gr

Πανελλήνιες 2016: Πώς θα διεξαχθούν φέτος οι πανελλαδικές – Όλη η εγκύκλιος

Νέα εγκύκλιο για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2016, Γενικού Λυκείου με το νέο και το παλαιό σύστημα, εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας όπου κάνει γνωστό ότι θα διενεργηθούν με τις ίδιες διαδικασίες.


Με την παρούσα εγκύκλιο ρυθμίζονται θέματα που αφορούν ΜΟΝΟ τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων:

1. των ΓΕΛ με το ΝΕΟ σύστημα

2. των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ με το ΠΑΛΑΙΟ σύστημα.

Σχετικά με τη διενέργεια των εξετάσεων σε επίπεδο σχολικής μονάδας ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ ή σχετικά με την απόλυση των μαθητών, η αρμοδιότητα για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία ανήκει στη Διεύθυνση Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δ.Ε. του ΥΠΠΕΘ (για τα ΓΕΛ) και στη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ (για τα ΕΠΑΛ).

Οι πανελλαδικές εξετάσεις των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων θα διενεργηθούν φέτος με διαδικασίες ΚΟΙΝΕΣ για το νέο και το παλαιό σύστημα.

Όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις παραπάνω πανελλαδικές εξετάσεις έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση - Δήλωση, με την οποία δήλωσαν όλα τα στοιχεία που αφορούν στη συμμετοχή τους στις εν λόγω εξετάσεις. Υπενθυμίζουμε τις 2 σχετικές με την Αίτηση-Δήλωση εγκυκλίους μας :

- τη Φ251/22104/Α5/9-2-2016 με ΘΕΜΑ: Υποβολή Αίτησης - Δήλωσης υποψηφίων για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ με το ΝΕΟ σύστημα (Ν.4186/2013, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).

- τη Φ251/22105/Α5/9-2-2016 με ΘΕΜΑ: Υποβολή Αίτησης - Δήλωσης υποψηφίων για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-ομάδα Β΄ με το ΠΑΛΑΙΟ σύστημα (& αίτησης για ενδοσχολικό απολυτήριο).

Με τις 2 ανωτέρω εγκυκλίους, είχαν καθοριστεί οι διαδικασίες και οι δικαιούχοι συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ (και ΕΠΑΛ-Β΄) με το ΝΕΟ και το ΠΑΛΑΙΟ σύστημα αντίστοιχα. Μετά την υποβολή των Αιτήσεων -Δηλώσεων των υποψηφίων δημιουργήθηκε το αρχείο των υποψηφίων των φετεινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής για εισαγωγή σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πρέπει ή να είναι ήδη κάτοχοι απολυτηρίου (απόφοιτοι) ή να αποκτήσουν το απολυτήριο τον Ιούνιο του 2016 (μαθητές-τελειόφοιτοι). Αλλιώς η συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις θεωρείται άκυρη και αποκλείονται από τις διαδικασίες επιλογής (μηχανογραφικό δελτίο κτλ.)

 
www.newsbomb.gr

5η Ομιλία στην Αριδαία με θέμα: «H ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης .κλειδί για την προσωπική επιτυχία»

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Η ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης…κλειδί για την προσωπική επιτυχία» με εισηγήτρια την Δρ Α. Παπαδάκη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων Πέλλας.

Η ομιλία θα αναφέρεται στον ρόλο της αυτοεκτίμησης και της αυτοαντίληψης στην εξέλιξη ενός ατόμου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα βασικά ερωτήματα που θα απαντηθούν είναι: Πώς διαμορφώνεται ο βαθμός αυτοεκτίμησης; Ποιοι επηρεάζουν τη διαμόρφωσή του; Πώς η αξιολόγηση του εαυτού μας επηρεάζει τη συμπεριφορά μας και την προσωπική μας εξέλιξη; Ποιος είναι ο ρόλος των γονέων, των εκπαιδευτικών και των ίδιων των ατόμων στο συγκεκριμένο θέμα; κ.α

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810-51174 ή να επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kporama.gr.

Με εκτίμηση

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

Λάζαρος Σιάντσης

Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Ποιοι κατεβαίνουν στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Πέλλας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποψηφιοτήτων στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Πέλλας. Ως γνωστών την Κυριακή ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι για τα συμβούλια και τους Προέδρους των ΔΗΜΤΟ καθώς και για τους συνέδρους. Ως σύνεδροι πάνε οι ακόλουθοι 22, όσοι είναι και υποψήφιοι, καθώς δεν θα χρειαστεί να στηθούν κάλπες:

1) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΔΑΡΗΣ
2) ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΟΥΔΑΣ
3) ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΛΚΑΛΙΤΣΗΣ
4) ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ
5) ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΡΟΥΚΤΣΙΔΗΣ
6) ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΙΑΤΣΟΣ
7) ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
8) ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΙΖΟΓΛΟΥ
9) ΗΛΙΑΣ ΠΛΙΟΓΚΑΣ
10) ΠΕΤΡΟΣ ΠΡΙΒΑΤΙΤΣΑΝΗΣ
11) ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΕΜΠΕΤΣΙΩΤΗΣ
12) ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
13) ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ
14) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
15) ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
16) ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ
17) ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΥΔΗΣ
18) ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ
19) ΜΑΛΑΜΑΤΗ ΡΟΚΑ-ΔΑΛΚΑΛΙΤΣΗ
20) ΑΓΝΗ ΣΤΑΧΤΑΡΗ
21) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
22) ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΟΥΣΙΩΤΗ
Υποψήφιοι για τη ΔΗΜΤΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ είναι οι ακόλουθοι:
Πρόεδρος
1)Παύλος Γιουρούκης
2) Ιωάννης Σαπακόλης


Μέλη
1) Ιωάννης Αβραμίδης
2) Αλέξανδρος Αμπάρης
3) Χαράλαμπος Αντωνιάδης
4) Δημήτριος Γιάντσης
5) Δήμητρα Γκιαβουροπούλου
6) Ιωάννης Γούδας
7) Γιώργος Δόκος
8) Ελευθέριος Καρατζάς
9) Ιωάννης Καρράς
10) Ηλίας Κυλικλής
11) Χρήστος Κιούλης
12) Χρυσάνθη Πέγιου


Υποψήφιοι για τη ΔΗΜΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ είναι οι ακόλουθοι:

1) Ευάγγελος Λόγγος


Μέλη
1)ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΡΕΝΑΦΤΣΗΣ
2) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
3) ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
4) ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
5) ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΡΟΥΚΤΣΙΔΗΣ
6) ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΓΑΣ
7) ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΜΗΣ
8) ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΟΖΙΔΟΥ
9) ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΧΙΩΤΗΣ


Υποψήφιοι για τη ΔΗΜΤΟ Έδεσσας είναι οι ακόλουθοι:
Πρόεδρος

1) ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΤΣΙΡΗΣ
2) ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΞΤΟΣ
Μέλη
1) ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
2) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
3) ΕΙΡΗΝΗ ΛΙΜΠΑΡΗ
4) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
5) ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΓΥΡΟΥ
6) ΡΟΚΑ-ΔΑΛΚΑΛΙΤΣΗ ΜΑΛΑΜΑΤΗ
7) ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
8) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΙΟΥ


Υποψήφιοι για τη ΔΗΜΤΟ ΠΕΛΛΑΣ είναι οι ακόλουθοι:
Πρόεδρος

1) ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ ΑΜΙΤΖΟΓΛΟΥ
2) ΜΗΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΣ


Μέλη
1) ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΙΔΗΣ
2) ΗΛΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
3) ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΜΠΑΖ
4) ΘΩΜΑΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ
5) ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΜΗΣ
6) ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΝΙΔΗΣ
7) ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
8) ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
9) ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ
10) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
11) ΕΥΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΑΧΤΑΡΗ
12) ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΑΝΗΣ
13) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΩΡΑΦΑΣ


Υποψήφιοι για τις 10 θεματικές ενότητες της ΝΟΔΕ Πέλλας είναι οι ακόλουθοι


ΑΓΡΟΤΙΚΟ
1) ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
2) ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ
3) ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΜΠΑΝΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
1) ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ


ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
1) ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
1) ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΥΔΗΣ


ΜΙΣΘΩΤΩΝ
1) ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ
2) ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗΣ


ΥΓΕΙΑΣ
1) ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
2) ΑΓΝΗ ΣΤΑΧΤΑΡΗ


ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
1) ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΛΚΑΛΙΤΣΗΣ
2) ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ


ΠΑΙΔΕΙΑΣ
1)ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
2) ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΟΥΣΙΩΤΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
1) ΠΕΤΡΟΣ ΠΡΙΒΑΤΙΤΣΑΝΗΣ

2) ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΡΤΣΑΡΑΚΗΣ
 
 
από το Meapopsi.gr

Παρελθόν απο την Ελπίδα Έδεσσας ο Βάιος Στεργιόπουλος

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΒΑΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Παρελθον απο την τεχνικη ηγεσια της ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ αποτελει ο εμπειρος επαγγελματιας τεχνικος Βαιος Στεργιοπουλος. Μετα απο συζητηση με τον προεδρο της ομαδος Λεωνιδα Τουσια και τα προβληματα που ειχαν συσσωρευτει τον τελευταιο καιρο αποφασισαν απο κοινου να χωρισουν τους επαγγελματικους τους οριζοντες . Η εμπειρια και το βαρυ βιογραφικο του πετυχημενου προπονητη σιγουρα δεν θα περσαουν απαρατηρητα για πολλες ομαδες που εχουν υψηλους στοχους.
 
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Και ο Εξαπλάτανος έβαλε τα γιορτινά του


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε στο χωριό μας η 25η Μαρτίου. Διπλή γιορτή για τους Έλληνες, θρησκευτική και εθνική, διπλή και η χαρά και η υπερηφάνεια των μελών του συλλόγου μας που παρέλασαν με παραδοσιακές τοπικές Μακεδονικές φορεσιές για να τιμήσουν την μνήμη των αγωνιστών που χάθηκαν ''υπέρ πίστεως και πατρίδας''. Η ελληνική σημαία με την μορφή του προστάτη του χωριού μας, Αγίου Γεωργίου, κυμάτιζε υπερήφανα τονίζοντας την πανηγυρική επέτειο της Εκκλησίας και του Έθνους. Το λάβαρο του συλλόγου μας δήλωνε συμβολικά την παρουσία μας σε μια τόσο σημαντική ημέρα για τους Έλληνες.
Εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου ''Μενέλαος Λουντέμης'',Χρόνια Πολλά Ελλάδα! Χρόνια Πολλά Έλληνες!Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:


 
 
 
απο το Meapopsi.gr

Ευχές για ταχεία ανάρρωση από την οικογένεια του Αετού Σκύδρας στον Ινεμπολίδη

Ευχές για ταχεία ανάρρωση από την οικογένεια του Αετού Σκύδρας στον Κώστα Ινεμπολίδη:

Η Διοίκηση, ο προπονητής και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ν. Αετού Σκύδρας ευχόμαστε στον αρχηγό της ομάδας μας Κώστα Ινεμπολίδη καλή και γρήγορη ανάρρωση, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο τελευταίο παιχνίδι και τον ανάγκασε να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο και να περάσει την πόρτα του χειρουργείου την Τρίτη το πρωί.

Στέλνουμε όλη την αγάπη μας και του ευχόμαστε γρήγορα κοντά μας.

Με δόσεις η πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ από την 1η Απριλίου

Σε εφαρμογή μπαίνει από την 1η Απριλίου το νέο πρόγραμμα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ, το οποίο προβλέπει, μεταξύ άλλων, ρύθμιση χρέους σε 36 δόσεις χωρίς καταβολή για τους 4 πρώτους μήνες. Εκπτώσεις στους συνεπείς επιχειρηματίες ανάμεσα στις παροχές του νέου προγράμματος.

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της νέας ρύθμισης, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι τα εξής:
1. Για διάστημα 4 μηνών (από 1.4.2016 μέχρι και 31.7.2016) όλοι οι πελάτες θα μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 36 μηνιαίες δόσεις, χωρίς καμία προκαταβολή.
Στη ρύθμιση αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να προσχωρήσουν για το υπόλοιπο της οφειλής τους και όσοι έχουν ήδη κάνει διακανονισμό των οφειλών τους με βάση το ισχύον σήμερα σύστημα. Η καταβολή της 1ης δόσης θα πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού. Από το πρόγραμμα εξαιρούνται οι περιπτώσεις πελατών με ρευματοκλοπή, .

deh565
(Eurokinissi)
2. Από την 1η Αυγούστου και μετά οι οικιακοί πελάτες, οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σύμφωνα με το νέο Πρόγραμμα Διακανονισμών, ως εξής:
Πελάτες χωρίς αντισυμβατική συμπεριφορά:
* Προκαταβολή: 5% της συνολικής οφειλής
* Μηνιαίες δόσεις: ύψος ίσο κατ' αρχάς με το 30% του μέσου, σε ετήσια βάση, μηνιαίου λογαριασμού με ελάχιστο αριθμό δόσεων τις 18 και μέγιστο τις 36.
Πελάτες με αντισυμβατική συμπεριφορά (αυθαίρετη παραβίαση μετρητή):
* Προκαταβολή: 15% της συνολικής οφειλής
* 18 μηνιαίες δόσεις
Από τις ρυθμίσεις εξαιρούνται οι εποχικοί πελάτες, για τους οποίους προβλέπονται ειδικές ρυθμίσεις, καθώς επίσης οι αγρότες, οι ενταγμένοι στο Μητρώο των ευάλωτων πελατών, οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης-Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) και οι Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ/ΓΟΕΒ), οι οποίοι ήδη απολαμβάνουν ευνοϊκών ρυθμίσεων.
3. Προϋπόθεση ισχύος του διακανονισμού είναι η εμπρόθεσμη εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών. Σε περίπτωση που λόγω αδυναμίας, στη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους δεν καταβληθεί μια δόση ο διακανονισμός συνεχίζεται κανονικά από τον επόμενο μήνα. Σε περίπτωση μη καταβολής περισσοτέρων της μίας δόσεων εντός του έτους, ο διακανονισμός εξακολουθεί να ισχύει με την προϋπόθεση καταβολής όλων -πλην μίας- των οφειλομένων δόσεων.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανόλης Παναγιωτάκης επισημαίνει σε δηλώσεις του τα εξής: «Όλοι έχουν πλέον την ευκαιρία να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους έναντι της επιχείρησης, πράγμα καθοριστικής σημασίας για την οικονομική της ευρωστία. Με αυτό τον τρόπο, εκτός των άλλων, θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ακόμη μεγαλύτερη ελάφρυνση των καταναλωτών, με προοπτική τη μείωση και των τιμολογίων των συνεπών οικιακών πελατών, μετά την πρόσφατη μείωση των τιμολογίων των συνεπών επιχειρηματικών πελατών».
Η ΔΕΗ επισημαίνει ακόμη ότι ειδικά οι επιχειρηματικοί πελάτες (επαγγελματίες και επιχειρήσεις), εφόσον ενταχθούν σε ρύθμιση, εκτός του ότι επιλύουν μια χρονίζουσα σοβαρή εκκρεμότητα, εξασφαλίζουν και τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης που εγκαινιάζει η ΔΕΗ από 1ης Απριλίου με το οποίο επιβραβεύει τους συνεπείς επιχειρηματικούς πελάτες παρέχοντας έκπτωση 10% στην αξία του ρεύματος.

 
www.cnn.gr

B' EKAΣΚΕΜ:Αποτελέσματα 19ης Αγωνιστικής και η Βαθμολογία

Πέρασε και απ' την Αριδαία ο Ηρακλής Μελίκης,νίκες για ΑΓΕΠ και Ατρόμητους.
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *