Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Επιστολή διαμαρτυρίας πολιτών - Σε άθλια κατάσταση το νοσοκομείο της Έδεσσας!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Πρόσληψη προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ στα Λουτρά Αριδαίας

Η Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε», θα πρέπει για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών-λουομένων να προβεί στην πρόσληψη προσωπικού για την στελέχωση των υπηρεσιών της επιχείρησης με τις εξής ειδικότητες:

*Η προκύρηξη των θέσεων αναμένει την έγκριση από το ΑΣΕΠ, με πιθανότερο χρόνο έκδοσής της την επόμενη εβδομάδα.


Έδεσσα: Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Θέατρο «Γαβαλιώτισσα»

Για πρώτη φορά το κοινό του νομού Πέλλας, έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η συναυλία διοργανώνεται την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 ώρα 21:00 μ.μ. στο Θέατρο «Γαβαλιώτισσα» από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας.

Το εντυπωσιακό σύνολο με 50 Μουσικούς επί σκηνής, Διευθυντή Ορχήστρας τον κ. Χ. Ηλιάδη και Σολίστ τον κ. Μ. Κασσάρα θα παρουσιάσει, σε μία μαγική βραδιά, έργα γνωστών συνθετών κλασικής μουσικής.

Γενική είσοδος 5 €

Δυνατά ο Εδεσσαϊκός στο μεταγραφικό παζάρι!

ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αγίας Κυριακής από τον Μ.Π.Σ. ΜηλιάςΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ
:Μ.Π.Σ. Μηλιάς (παιδικό τμήμα)- Μ.Π.Σ. Μηλιάς (Τμήμα Παραστάσεων)-Μ.Ασία Μ.Σ. Σαρακηνών "ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ" - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Σ.Π. Δ.Δ. Τσακώνων "Ο ΠΟΝΤΟΣ"-

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
"ΡΥΘΜΟΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"
Ηλιάδης Βαγγελης-Τραγουδι
Ματζερίδης Παύλος-Λύρα/Τραγούδι
Τζιβάνης Σταύρος-Αρμόνιο/Τραγούδι
Σταφύλας Γρηγόρης-Κλαρίνο
Τσόρμπας Βασίλης-Ντραμς


ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ανακοινώνει 3 η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Τρεις μεταγραφές αναμένεται να ανακοινώσει από μέρα σε μέρα η Αναγέννηση Γιαννιτσών , οι 3 ποδοσφαιριστές που είναι μεσοεπιθετικοί έχουν μεγάλη εμπειρία απο την Α´1 Πέλλας ενω και οι 3 έχουν αγωνιστεί και σε μεγαλύτερες ενικές κατηγορίες.

Για ευνόητους λόγους δεν γράφουμε τα ονόματα μια που περιμένουμε και το τυπικό μέρος τις υπογραφές και τις ελευθέρας για να ανακοινωθούν και επίσημα απο την ομάδα.

Πάντως η διάθεση της ομάδας είναι να ενισχυθεί και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρωταγωνιστικό πρόσωπο την νέα περίοδο.


Επιμέλεια: Γ. Χατζηχρήστος

Έρχονται τα "Γάτσεια 2016" από το Σύλλογο Διατήρησης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών Αγγελής Γάτσος

Σας προσκαλούμε στη διήμερη εκδήλωση "3α Γάτσεια" που οργανώνεται από το Σύλλογο Διατήρησης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών "Αγγελής Γάτσος", την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ και το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 20:30.

Ενημέρωση του Κοσμά Β. Κανονίδη προς τους κατοίκους του Δήμου Αλμωπίας

Γράφει ο Κοσμάς Β. Κανονίδης  στην ηλεκτρονική εφημερίδα ialmopia.gr

Σύσκεψη Γιάννη Σηφάκη με υλοτόμους Αλμωπίας και Έδεσσας

Ο Γιάννης Σηφάκης οργάνωσε σύσκεψη με τους υλοτόμους της Αλμωπίας και Έδεσσας παρουσία του Ζαχαρία Παπαδόπουλου (εκπροσώπου της Διεύθυνσης Δασών Πέλλας) και του Γιάννη Ιωαννίδη (Δασάρχη Αριδαίας) 

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Επέστρεψε στον Ακρίτα Σωσάνδας ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Ανακοίνωση 5ης μεταγραφής για την ποδοσφαιρική σεζόν 2016-2017.

Εορτασμός Αγ. Παρασκευής από τον Μορφωτικό Σύλλογο Χρύσας

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ...ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "ΗΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ¨ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΗ....

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο δημιουργικής γραφής του Δήμου Σκύδρας

Με διάθεση, αποφασιστικότητα και φρέσκιες ιδέες για νέες, καινοτόμες δράσεις ο Δήμος Σκύδρας διοργάνωσε και υλοποίησε το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 το σεμινάριο εισαγωγής πάνω στις τεχνικές και στη μεθοδολογία της δημιουργικής γραφής. 

6ο ετήσιο γλέντι του Μ.Σ. Υδραίας

Ο Μ.Σ. Υδραίας σας προσκαλεί στο 6ο ετήσιο γλέντι που διοργανώνει στο γήπεδο του χωριού, το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 με την ορχήστρα «Ρυθμοί της Μακεδονίας».

Αυτό είναι το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ

Αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία στις 4 Απριλίου 2017


Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρουσίασε σήμερα και επισήμως το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία στις 4 Απριλίου 2017.

Η εισαγωγή του αποτελεί το πιο πρόσφατο βήμα στην προσπάθεια να καταστούν τα τραπεζογραμμάτια ευρώ ακόμη ασφαλέστερα.

Μετά τα 5, τα 10 και τα 20 ευρώ, τα 50 ευρώ είναι η τέταρτη ονομαστική αξία της δεύτερης σειράς τραπεζογραμματίων ευρώ, της αποκαλούμενης σειράς «Ευρώπη». «Η εισαγωγή του νέου τραπεζογραμματίου των 50 ευρώ θα κάνει το νόμισμά μας ακόμη πιο ασφαλές», δήλωσε ο Ιβ Μερς, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ.«Τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά ασφαλείας του συμβάλλουν στην προστασία του νομίσματός μας. Το βήμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο των διαρκών προσπαθειών μας να διατηρούμε το ευρώ ως σταθερό νόμισμα, νόμισμα στο οποίο βασίζονται καθημερινά 338 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ. Η σταδιακή εισαγωγή των νέων τραπεζογραμματίων ευρώ με νέα και ενισχυμένα χαρακτηριστικά υπογραμμίζει επίσης τη δέσμευση του Ευρωσυστήματος να διατηρεί τα μετρητά ως αξιόπιστο και αποδοτικό μέσο πληρωμής».


Το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ έχει την ευρύτερη χρήση, καθώς αντιστοιχεί στο 45% του συνόλου των τραπεζογραμματίων σε κυκλοφορία. Υπάρχουν περισσότερα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε κυκλοφορία από ό,τι τα χαρτονομίσματα των 5, των 10 και των 20 ευρώ μαζί.

Επίσης, ο αριθμός των χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ σε κυκλοφορία είναι σχεδόν ίσος με τον συνολικό αριθμό όλων των ονομαστικών αξιών που βρίσκονταν σε κυκλοφορία στο τέλος του 2002, έτος κατά το οποίο εισήχθησαν τα τραπεζογραμμάτια και τα κέρματα ευρώ.


Το νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 ευρώ περιλαμβάνει ένα παράθυρο με προσωπογραφία - ένα νέο και καινοτόμο χαρακτηριστικό που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο τραπεζογραμμάτιο των 20 ευρώ της σειράς «Ευρώπη».

Όταν το τραπεζογραμμάτιο παρατηρείται στο φως, ένα διαφανές παράθυρο στο επάνω μέρος του ολογράμματος αποκαλύπτει μια προσωπογραφία της Ευρώπης, μιας μορφής από την ελληνική μυθολογία, η οποία είναι ορατή και στις δύο όψεις του τραπεζογραμματίου.

Η ίδια προσωπογραφία εμφανίζεται και στο υδατογράφημα. Στην πρόσθια όψη του τραπεζογραμματίου υπάρχει ένας «αριθμός με βαθυπράσινο χρώμα», ένας γυαλιστερός αριθμός ο οποίος, όταν παρατηρείται υπό γωνία, αλλάζει χρώμα από βαθύ πράσινο σε βαθύ μπλε και δημιουργεί μια αίσθηση κίνησης του φωτός από πάνω προς τα κάτω και αντίστροφα.Αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας διευκολύνουν την εξακρίβωση της γνησιότητας του νέου τραπεζογραμματίου των 50 ευρώ με τη μέθοδο των τριών ελέγχων: «έλεγχος με την αφή, οπτικός έλεγχος, εξέταση υπό γωνία».

Προκειμένου να διασφαλιστεί η έγκαιρη προσαρμογή των μηχανημάτων επεξεργασίας τραπεζογραμματίων και των συσκευών εξακρίβωσης της γνησιότητας σε ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ ώστε να δέχονται το νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 ευρώ, το Ευρωσύστημα εγκαινίασε ένα πρόγραμμα συνεργασίας.

Το πρόγραμμα αυτό συγκεντρώνει περισσότερους από 500 φορείς από τους ενδιαφερόμενους κλάδους σε όλη την Ευρώπη και παρέχει ευρεία σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων και άλλου υλικού σχετικά με το νέο τραπεζογραμμάτιο. Επίσης, στις 15 Ιουνίου 2016 πάνω από 50 συνεργάτες υπέγραψαν μνημόνιο συνεννόησης σχετικά με την προσαρμογή του εξοπλισμού επεξεργασίας τραπεζογραμματίων στο νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 ευρώ, προκειμένου να υπογραμμίσουν τη δέσμευσή τους να διασφαλίσουν την ομαλή εισαγωγή του νέου τραπεζογραμματίου.

 
 
www.newsbomb.gr

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Άρη Λουτρακίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Άρη Λουτρακίου και έχει ως εξής:

Ανακοίνωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Γιαννιτσών για Μαρινόπουλο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ!

Έκλεισαν 15.409 επιχειρήσεις το α’ εξάμηνο του 2016

«Ο δρόμος για την ανάκαμψη, όπως όλα δείχνουν, είναι μακρύς και δύσβατος» 

IALMOPIA LIVE: Νέα εποχή για τον Αλμωπό Αριδαίας! [ΒΙΝΤΕΟ]

Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. του Αλμωπού με όνειρα, φιλοδοξίες και πολύ ενθουσιασμό με στόχο η ομάδα να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα! [ΒΙΝΤΕΟ]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *