Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Ο λόγος στους αναγνώστες

Με αφορμή την 1η Διαβούλευση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και ενόψει της Εβδομάδας του Καταναλωτή που θα ανακοινωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα όπως έχει αναφερθεί από τον Πρόεδρο της κ. Χρήστο Γεωργίου, όπου κάθε πολίτης θα έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει με προτάσεις στη διαμόρφωση του νέου Κανονισμού δικτύων της επιχείρησης αλλά και σε ο,τι άλλο την αφορά, το ialmopia.gr αποφάσισε να δώσει το λόγο και πάλι στους αναγνώστες του, δημιουργώντας ένα κανάλι διαλόγου με όσους επιθυμούν να καταθέσουν τις απόψεις τους για το μεγάλο ζήτημα της επιβίωσης της ΔΕΥΑ Αλμωπίας. 

Εγκαινιάζοντας λοιπόν τη νέα μας στήλη, απευθύνουμε κάλεσμα σε ανθρώπους της περιοχής μας που έχουν την επιστημονική κατάρτιση, ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους με βάση όσα ειπώθηκαν στην 1η Διαβούλευση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, αλλά και όσα οι ίδιοι πιστεύουν πως θα έπρεπε να γίνουν ώστε η τόσο σημαντική επιχείρηση τόσο σε μέγεθος όσο και σπουδαιότητα για την καθημερινότητα των πολιτών της Αλμωπίας, να καταστεί και πάλι βιώσιμη αλλά και να αποκτήσει αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Μετά το άρθρο μας λοιπόν για τα προβλήματα του έργου της αποχέτευσης (βλέπε εδώ), ο κ. Αλέξανδρος Τσίμας Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός κλήθηκε να εγκαινιάσει τη στήλη μας και να δώσει τις δικές του εκτιμήσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. 

Το ialmopia.gr καλεί όσους αναγνώστες του έχουν να προσφέρουν στο διάλογο για την επιβίωση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, να παραθέσουν τις απόψεις τους προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας, αποστέλλοντας το κείμενο τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΤο κείμενο του κ. Τσίμα θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες.


ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *