Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης για τα αδέσποτα στο Δήμο Αλμωπίας


Ο Δήμος Αλμωπίας, μετά από πρόσκληση της διευθύντριας Κα. Βέκου, επισκέφτηκε το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ενημέρωσης σχολικών μονάδων, με στόχο την ευαισθητοποίηση στο θέμα των αδέσποτων ζώων.

Συγχαρητήριο Μήνυμα 1ου Γυμνασίου Αριδαίας


Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας συγχαίρει θερμά τη μαθήτρια

1ο Πίνοβο trail "Μαύρος Βράχος"ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟ "ΠΙΝΟΒΟ"

Η Αλμωπία στο KARATE OPEN SERIES στον Κολινδρό!


Στις 6-7 Μαΐου διεξήχθη στα Κολινδρό η μεγάλη διοργάνωση Καράτε OPEN SERIES με πάνω από 980 συμμετοχές και 44 συλλογους από όλη την Ελλάδα. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο καθαρισμός των κοιμητηρίων στις κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας


Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε η κοπή δέντρων εντός κοινοχρήστων χωρών - κοιμητηρίων στις εξής κοινότητες: Φούστανη, Λουτράκι, Λυκόστομο, Χρυσά – Τσάκοι και Πιπεριά.

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Δελτίο Τύπου για την προδιαγραφόμενη αναστολή λειτουργίας του ογκολογικού ιατρείου του νοσ. ΓιαννιτσώνΗ Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας ήδη από τον Σεπτέμβρη του 2021, με ανακοινώσεις στα ΜΜΕ της περιοχής, με μια σειρά κινητοποιήσεις, με παρεμβάσεις στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, με παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας παρουσία των βουλευτών του Νομού, έχει έγκαιρα και επανειλημμένα προειδοποιήσει για τον κίνδυνο να κλείσει το ογκολογικό ιατρείο του νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Δήμος Αλμωπίας: Παραλαβή 100 νέων μεταλλικών κάδων απορριμμάτων


O Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια ανανέωσης του εξοπλισμού των υπηρεσιών Καθαριότητας, παρέλαβε

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *