Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Σημαντικές παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλμωπίας 101.088€!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 

Ξεκινούν στις 7 Σεπτέμβρη οι ακαδημίες του Πανεδεσσαϊκού

Για την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Έδεσσας ορίστηκε η πρώτη συνάντηση των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών του Α.Σ. Πανεδεσσαϊκού.

Αφιέρωμα: Η μικρότερη μητέρα του κόσμου γέννησε σε ηλικία 5 ετών

Είχε έμμηνο ρύση 2 ετών και στα 4 το σώμα γυναίκας. Οι γιατροί διέγνωσαν «πρώιμη ήβη», αλλά το κορίτσι δεν αποκάλυψε ποτέ το όνομα του πατέρα του παιδιού της 

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην Έδεσσα

Συνελήφθη χθες (3-9-2016) το βράδυ στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος

Έρχεται νέα αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας

Σε νέα αύξηση των τελών κυκλοφορίας προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να διασφαλίσει πως θα εισπράξει 1,1 δις ευρώ από τη συγκεκριμένη πηγή.Οι αλλαγές αναμένεται να αποκρυσταλλωθούν στο τέλος Σεπτεμβρίου και οι τελικές αποφάσεις θα τεθούν ενδιάμεσα υπόψη των θεσμών.

Η στρατηγική της κυβέρνησης επικεντρώνεται στη μεταβίβαση βάρους από τα παλαιότερα οχήματα υψηλού κυβισμού στα νεότερα οχήματα μικρού κυβισμού. Ειδικότερα εξετάζονται :

-Ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας με βάση τους ρύπους και για οχήματα που έχουν πρωτοκυκλοφορήσει από την 1η Ιανουαρίου 2007 και μετά. Σήμερα ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας με τους ρύπους γίνεται για τα οχήματα που έχουν πρωτοκυκλοφορήσει από την 1η Νοεμβρίου 2010 και μετά, ενώ για τα παλαιότερα οχήματα υπολογίζονται με βάση τον κυβισμό και το έτος πρώτης κυκλοφορίας. Αυτή η αλλαγή αναμένεται να φέρει επιβαρύνσεις για οχήματα ηλικίας έως 9 ετών.


-Νέες κλίμακες υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας για τα οχήματα που τα τέλη τους υπολογίζονται με βάση του εκπεμπόμενους ρύπους διοξειδίου του άνθρακα, με αύξηση του ποσού ανά γραμμάριο για τα οχήματα που εκπέμπουν πάνω από ένα όριο (π.χ. πάνω από 150 γραμμάρια)

-Μείωση των τελών κυκλοφορίας για οχήματα μεγάλου κυβισμού και ηλικίας άνω των 15 ετών προκειμένου να δοθεί ουσιαστικό κίνητρο στους ιδιοκτήτες τους που έχουν καταθέσει πινακίδες να τις παραλάβουν εκ νέου.

Στόχος στελεχών του υπουργείου Οικονομικών είναι εφέτος να κατατεθουν στις εφορίες οι πινακίδες λιγότερων από 70.000 οχημάτων, όταν πέρυσι ο αριθμός αυτός προσέγγισε τις 100.000 και τα προηγούμενα χρόνια είχε αγγίξει ακόμη και τις 250.000.

Τα τέλη κυκλοφορίας αναμένεται να πληρωθούν και εφέτος από τον Νοέμβριο έως και το τέλος Δεκεμβρίου.


πηγη: cnn.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *